AcasăNewsBasescu, razboi total pe Justitie

Basescu, razboi total pe Justitie

Traian Basescu il acuza pe ministrul Justitiei, Titus Corlatean, ca a negociat cu mai multi lideri politici locali numiri in posturi de conducere in Parchete.

Traian Basescu sustine ca Titus Corlatean a negociat deja functii de conducere in mai multe Parchete din tara

”O sa spun un lucru la care am dreptul, daca il stiu, am dreptul sa-l spun.

28. 06. 2012 - „National” a dezvaluit informatia preluata acum de Traian Basescu privind intelegerea dintre Corlatean si „baronii” PSD

Corlatean a primit sefii de organizatii judetene, pe unii din ei, care i-au spus: <<Vrem la Parchetul Curtii de Apel… il pui pe asta…. Vrem la tribunalul nu stiu care, presedinte pe asta>>. Sunt lucruri pe care le stiu, poate sa se dea Corlatean de-a dura cat vrea el, stiu ca s-au intamplat si oamenii au reactionat. I-a dus capul pe unii pesedisti si penelisti de frunte din teritoriu sa incerce sa cheme pe sefii parchetelor judetene sau de pe langa curtile de apel”, a povestit Traian Basescu, luni seara, intr-o emisiune televizata.

Acuzat cu subiect si predicat, Titus Corlatean a dezmintit totul, printr-un comunicat dat de Ministerul Justitiei, in care subliniaza si ca ministrul ”nu are in atributii numirile procurorilor sefi la Parchetele de pe langa Curtile de Apel si Tribunalele din teritoriu”.

Antonescu i-a locul, dar nu si biroul lui Basescu

Dupa ce l-a dat ”de-a dura” pe Corlatean, Traian Basescu a explicat si ca presedintele interimar, Crin Antonescu, nu are acces la documentele sale secrete. ”Biroul meu s-a sigilat, fisetul s-a sigilat, toate documentele secrete din cabinetul Presedintelui Romaniei sunt sigilate. Presedintele interimar foloseste biroul de deasupra biroului presedintelui, adica cu un birou mai sus. Nu are acces la dosarele mele, ale presedintelui, deci alea sparte din istoria Romaniei. Acolo sunt lucruri stiute si nestiute public”, a explicat presedintele suspendat.

author avatar
Simona Badulescu
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger