AcasăNewsBasescu: Raed Arafat, "dusman al aparitiei inca a unui sistem privat de...

Basescu: Raed Arafat, „dusman al aparitiei inca a unui sistem privat de sanatate”

Raed Arafat

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la televiziunea publica faptul ca Raed Arafat ar fi „dusmanul cel mai mare” al aparitiei inca unui sistem privat de sanatate, secretarul de stat si fondatorul SMURD „uitand ca el a fost fundatie la Targu Mures”.

Raed Arafat (foto: evenimentul.ro)

Vorbind de reforma sistemului de sanatate, Basescu a amintit de medicul Raed Arafat, coordonatorul SMURD, despre care a spus ca ar fi „dusmanul” aparitiei inca unui sistem privat de sanatate. „Va mai dau un exemplu de rezistenta – am avut o discutie cu Raed Arafat, cel care a creat sistemul SMURD. Daca este vreun dusman mai mare al aparitiei inca a unui sistem privat de sanatate, el se numeste Raed Arafat , uitand ca el a fost fundatie la Targu Mures, la care si eu am contribuit cu 2% din salariu, pentru ca facea un lucru bun”, a declarat Basescu.

Seful statului spune ca ar putea sa existe un „al doilea Arafat” la Constanta sau Suceava. „Mie nu imi plac oamenii care, dupa ce au evoluat in sistem, pe urma devin dusmanii crearii oricarui alt sistem de concurenta. (…) Nu vad nicio nenorocire daca asa cum a inceput Raed Arafat la Targu Mures o sa apara la Constanta sau la Suceava un al doilea Raed Arafat”, a mai spus Basescu.

In septembrie 2010, Basescu l-a decorat pe Arafat, laudand SMURD pentru „indrazneala de a fi pionieri intr-o vreme in care parca nimeni nu mai are curaj sa incerce nimic nou”.

author avatar
National
763 afisari

2 COMENTARII

  1. Concurenta nu apare nici la Constanta si cu atat mai putin la Suceava, poate dispre Buzau :)) sau Bucuresti sa apara ceva – in plus, sistem privat de ambulanta / urgenta exista Dle Basescu !!! dar cine si le permite !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger