AcasăNewsBasescu pune la colt clasa politica

Basescu pune la colt clasa politica

Traian Basescu sustine ca Romania a platit scump “inconsecventa” politicienilor

Traian Basescu sustine ca Romania “a platit scump inconsecventa politicienilor”, la nivelul Uniunii Europene.

Traian Basescu sustine ca Romania a platit scump “inconsecventa” politicienilor

Inconsecventa cu pricina a fost denuntata de Traian Basescu la conferinta “Romania in UE. Cinci ani de la aderare” si se refera la „infiintarea-desfiintarea ANI si a DNA”. Presedintele pune pe seama atitudinii politicienilor mentinerea Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Justitia din tara noastra: “Daca Romania nu ar fi avut ezitari in doua randuri, probabil ca in aceasta vara s-ar fi incheiat monitorizarea”.

“Uff! Ce inalta e tribuna!”, pare a spune Emil Boc

Basescu mentioneaza si “lupta formidabila” care a trebuit sa fie dusa ”pentru a explica la Bruxelles faptul ca a fost o greseala, ca nu sunt politicieni antieuropeni”. Seful statului a adaugat ca afirmatiile referitoare la modificarea legislatiei sau la desfiintarea DNA “raman o mare problema” si a tinut sa remarce, in context, ca aceste afirmatii “nu sunt taxate dur de societate, desi fac mult rau tarii”. Prezent si el la conferinta, premierul Emil Boc a mentionat, la capitolul “neimpliniri majore”, neutilizarea pe deplin a investitiilor straine directe, o rata scazuta de absorbtie a fondurilor europene si mentinerea restrictiilor pe piata muncii pentru lucratorii romani in zece state UE.

author avatar
eNational
245 afisari

4 COMENTARII

  1. Presedintele ii pune la colt pe politicieni, pe moguli, pe oamenii care striga “Jos Basescu!”. In acest moment, Basescu e dusmanul poporului. El a ramas doar cu George Constantin Paunescu, mogulul care-l mai serveste inca. Pentru asta, ii e protejat dosarul de la Securitate, dupa cum scrie ghimpele.ro.

  2. Politicienii sa lase deoparte mofturile electoraliste, si sa dialogheze pentru a trece tara cu bine prin criza…

  3. Imparatul mamaligarilor lasi, prosti si usor de manevrat, bashescu I-ul, face pe arogantul cu clasa politica, din care el se detaseaza ca prim solist, insa nu poate scapa de sloganul sau preferat, in prezent perforat de realitate, ,,sa traitzi bine” ca noi daca va lasam.Cine il mai crede pe acest bautor sef de stat pe o avere de miliarde, ca n-o fi sarac si cinstit, se vede din luxul afisat de famiglia sa.Cand inca incearca sa ne prosteasca a nu stiu cata oara, ca sa fie mai credibil, ne explica sacrificiul sau, dand din maini si facandu-le grebla inchisa repede, ca nu cumva taxele de protectie ale mafiei statale portocalii sa-i scape printre degete.Cine mai sta sa-l creada?, raspunsul este dat de toate sondajele, cam 7-8% din cei intrebati, asta o fi procentul celor cuplati la marele uger al bugetului de stat mafiot.

  4. Bravo domnule prezident … Asa le trebuie … Freaca-le ridichea … Combate-i sa le mearga fulgii … Sint o clasa politica de lichele … Noroc cu tine … Dar ce se aude afara ?
    Iesi afara … Javra ordinara !!!!!
    Adica tu esti licheaua sefa …
    Mai ai putin chiorule … Se termina … Tradare de tara si genocid … Astea sint motivele pentru care vei plati … Nenorocitule !!!!!
    Iesi afara … Javra ordinara !!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger