AcasăNewsBasescu pune de-o remaniere de sezon

Basescu pune de-o remaniere de sezon

Ministrii care nu au fost in stare sa atraga si sa cheltuiasca bani europeni risca sa fie diponibilizati chiar de luna viitoare.Amenintarea a fost lansata de Traian Basescu, care le-a cerut direct ministrilor „sa se gandeasca” daca mai pot sau nu face parte din Guvern dupa 30 iunie

Traian Basescu le-a pus gand rau ministrilor care nu au accesat fonduri europene

In conditiile in care au dat dovada de „lipsa de inspiratie” in materie de absorbtie a fondurilor UE. ”Nu aveti nicio justificare, ca «nu am putut cheltui banii», daca nu ati stat cu ochii, cu atentia, cu efortul principal pe structurile din ministerele dumneavoastra si care trebuie sa aprobe proiectele, sa dea drumul la bani”, a anulat Basescu, din start, o eventuala motivatie.

Cum seful statului a adaugat si ca situatia datelor referitoare la executia investitiilor “nu este buna”, reiese clar ca mandatul ministerial al unora dintre subalternii premierului Emil Boc s-a apropiat de sfarsit. Daca va exista o remaniere de vara, actuala conducere a PDL nu va rata prilejul de a scapa de “ramasitele” gruparii Blaga. Ceea ce inseamna si ca vara ar putea fi una cu adevarat fierbinte pentru democrati.

 

 

author avatar
Simona Badulescu
148 afisari

1 COMENTARIU

  1. Remanierea va fi cu adevarat sezoniera, caci costumele vor fi inlocuite de bermude, iar spritul rece va lua locul votcii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger