AcasăNewsBăsescu: PSD să-și caute o femeie pentru prezidenţiale. E singura șansă

Băsescu: PSD să-și caute o femeie pentru prezidenţiale. E singura șansă

Traian Băsescu a declarat că le-a sugerat celor de la PSD să caute o femeie care să candideze pentru un mandat la Cotroceni.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagtraian basescu title=Traian Băsescu data wpil keyword link=linked>Traian Băsescu<a> Sursa foto Twitter

Fostul președinte a precizat că este singura şansă a partidului să intre în turul doi la scrutinul pentru prezidenţiale. El a dat ca exemplu Croaţia şi Slovacia, care au femei la şefia ţărilor.

„Eu le-am sugerat să caute o femeie. Uitaţi-vă în Croaţia şi în Slovacia. Două femeie cu carieră reuşită. Amândouă în jur de 45 de ani, deci cu experienţă şi blonde. Eu am spus cum sunt. Sunt amândouă blonde. Am vorbit de două femei cu carieră reuşită, făcută pe picioarel lor. Amândouă sunt avocate, amândouă au reuşit în profesie şi au fost mai mult independente în candidatură. Eu aş merge cu o femeie care a reuşit în carieră şi care nu e dependentă de partid. Eu cred că a venit vremea şi la noi ca o femeie să poată câştiga. Nu mai suntem misogini, cum eram demult”, a declarat Traian Băsescu, joi seară, la un post de televiziune.

Întrebat de ce să nu candideze Viorica Dăncilă, Băsescu a răspuns: „Nu, nu va candida. Îşi ştie limitele şi asta e de apreciat la dânsa. Mi s-a părut că îşi ştie limitele”.

Rugat să numească o persoană care ar fi potrivită să fie prezidenţiabilul PSD, Băsescu a afirmat că nu are un nume, el doar i-a îndemnat pe social-democraţi să o caute. Acesta a adăugat că trebuie să fie o femeie care „a reuşit pe picioarele ei” şi care „se ridică deasupra profitului de a fi într-un partid”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
163 afisari

5 COMENTARII

  1. Chiorule sa o puna pe ma-ta din cosmos de care radeai la groapa ca amanta i in Caraibe.

  2. @Opinați că de fapt Băsescu a dorit să comunice că nu își știa limitele atunci când a candidat la Cotroceni, după care i-a descoperit pe „Tăriceanu moliceanu”, pe Boc cu „bastonul de mareșal” și pe Ponta cu „dublă comandă”,?

  3. Basecu a intrat in absolut! Acolo se intalneste des cu tovaresi lui de arma crez si cuget, Stalin, Lenin, Cescuta,Anuța Pauker tiza mea seximamasita mea muza mea spirituala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger