AcasăNewsBăsescu: PSD nu are om să-l bată pe Iohannis. Dăncilă încă încurcă...

Băsescu: PSD nu are om să-l bată pe Iohannis. Dăncilă încă încurcă CEx-ul cu sexul

Traian Băsescu a declarat că Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte al PSD. Senatorul PMP a precizat că, deşi Dăncilă nu a fost om „de primă dimensiune politică”, aceasta creşte „mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagtraian basescu title=Traian Băsescu data wpil keyword link=linked>Traian Băsescu<a> Sursa foto Twitter

El a mai precizat că nu crede în posibilitatea reformării PSD: Nu există, e o poveste „noul” PSD. Cine credeți că ar putea să-l creeze? Doamna Dăncilă sau Ponta, dincolo, la Pro Promânia. Nu poate fi creat. Nu am încredere în Ponta, își schimbă valorile foarte repede și, dincolo, doamna Dăncilă supraviețuiește pentru că vor baronii”.

Întrebat dacă va supravieţui PSD şi dacă Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte al partidului, Băsescu a afirmat: „Va fi preşedinta PSD şi premier pentru că are atuul maxim, le spune «băieţi, dacă nu sunt şi preşedinta PSD luaţi mandatul meu de prim-ministru de aici», dar nu îl dă lor, se duce şi îl predă la preşedintele Iohannis şi atunci îi seacă la inimă şi nimeni nu va juca varianta ieşirii de la guvernare. (…) Acum ăsta e principiul, faptul că este doamna Dăncilă în postura de a face acest joc este doar un ghinion al PSD, faptul că nu a fost un om de primă dimensiune politică, dar uite că şi doamna Dăncilă creşte, mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, fostul șef de stat susține că nu va exista o problemă pentru președintele Klaus Iohannis, pentru că PSD nu are ce candidat să-i opună.“Plan comun nu există în opoziție, dar foarte probabil îi va strânge nevoia, ca și pe mine, iar soluția e să bată PSD la locale și apoi la legislative, pentru că la prezidențiale nu cred că există o problemă. PSD nu are om cu care să îl bată pe Iohannis în momentul de față”, afirmă senatorul.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger