AcasăNewsBăsescu primea bani ca să toarne

Băsescu primea bani ca să toarne

”Petrov”, alias Traian Băsescu,  scos din joc cu un document

O nouă dezvăluire incendiară a apărut în spațiul public despre Traian Băsescu, în calitate de colaborator al fostei Securități, ca poliție politică. Fostul său coleg de partid, Radu Cristescu, publică un document care demonstrează că, după ce a fost racolat, Băsescu primea bani pentru informațiile pe care le dădea la Securitate.

”Petrov”, alias Traian Băsescu,  scos din joc cu un document

Cristescu a atașat și a comentat pe pagina personală de Facebook documentul Securității, care îl contrazice pe Traian Băsescu. Fostul președinte nu doar că a menționat că nu a știut că serviciul de Contrainformații Militare face parte din Securitate, dar a adăugat că nu a fost plătit.

În document se specifică: „Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1.500 dolari”. Acesta mai are câteva întrebări despre mărtuira fostului președinte, dată în fața judecătorilor de la Curtea de Apel, în procesul cu CNSAS, unde este acuzat că ar fi fost agent sub numele conspirativ ”Petrov”. Radu Cristescu a reacționat:„Ce o fi asta??? După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut două declarații vis a vis de faptul că a fost turnător al Securității:

-una dintre declarații, în care sfidează inteligenta tuturor românilor, spune că nu a știut că CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate;

-în cea de a doua declarație recunoaște că scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar că nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii. Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani? Ce zici ”Petroave” de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a comentat Radu Cristescu.

author avatar
Ramona Feraru
709 afisari

4 COMENTARII

  1. Oho, Petrov de banii aia de la tov. Vlad te faceai socialmente muci intr-o tara fara valuta si uischi… La vremuri noi tot noi.

  2. una mia cinci sute /cap vita tradata nici azi la strung nu iei atata. Bolsevici cu simt mosieresc multilateral dezvoltat.

  3. Cum sa nu fie plătită munca de turnător, mai ales ca specimenul avea aprobarea de la Partid sa toarne, asa a ajuns și la Anvers unde l-au brichisit rusii, nu degeaba și-a ales numele de Petrov – probabil un bețiv rus notoriu – ca și purtătorul numelui de cod. Un ticălos care ne-a vândut ! Aviz susținătorilor lui,pupați-l în fund, ca va place !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger