AcasăNewsBasescu: Presupun ca presedintele Lituaniei nu mi s-a adresat. M-ati vazut agitat?...

Basescu: Presupun ca presedintele Lituaniei nu mi s-a adresat. M-ati vazut agitat?

(foto: presidency.ro)

Traian Basescu a declarat, joi seara, ca in opinia sa presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, nu i s-a adresat in clipa in care a spus ca Romania e paralizata de agitatia politica. „M-ati vazut agitat in ultima perioada?”, i-a intrebat seful statului pe jurnalistii prezenti la conferinta de presa de la Cotroceni.

 

(foto: presidency.ro)

Rugat sa comenteze declaratiile presedintelui lituanian, Dalia Grybauskaite, Basescu a raspuns cu o alta intrebare.”M-ati vazut pe mine agitat? M-ati vazut agitat in ultima perioada? Chiar si la garaj cand eram, m-ati vazut agitat vreodata? Presupun ca nu mi s-a adresat”.

„Este o femeie extrem de prestigioasa, a fost comisar pentru Buget, deci un om care stie ce spune, dar nu as vrea sa-i comentez declaratiile”, a mai spus seful statului. Presedintele Lituaniei, prezenta zilele trecute la Bucuresti, pentru o intalnire cu Traian Basescu, le-a cerut politicienilor romani sa se comporte matur si responsabil, spunand ca instabilitatea politica din Romania se reflecta asupra performantelor tarii in UE.

 

author avatar
National
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger