AcasăNewsBasescu: Ponta si Antonescu au tras Romania intr-o fundatura

Basescu: Ponta si Antonescu au tras Romania intr-o fundatura

Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, i-a acuzat pe Victor Ponta, prim ministru, si Crin Antonescu, presedinte interimar, ca, prin actiunile pe care le-au intreprins, au izolat Romania, tragand-o intr-o fundatura.

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, i-a atacat, marti, pe primul ministru Victor Ponta si pe presedintele interimar, Crin Antonescu, acuzandu-i ca, de cand au preluat conducerea statului alaturi de USL, au adus „Romania la un nivel de credibilitate inacceptabil de scazut”, tragand-o intr-o „fundatura”.

„Este evident ca USL, presedintele interimar, premierul au intrat intr-o fundatura. O fundatura in care au tras si Romania. Din pacate, de cateva zile de cand detin impreuna conducerea statului, au reusit sa aduca Romania la un nivel de credibilitate inacceptabil de scazut. Nu sunt capabili sa redreseze situatia in care institutiile statului functioneaza legal si constitutional. Le-a mai ramas o singura arma pe care o utlizeaza pe dimineata pana seara: minciuna si nationalismul. E cel mai mare pacat pe care il fac impotriva intereselor romanilor. Minciuna e o arma cu care au ajuns sa detina puterea: i-au pacalit pe romani ca au solutii, ca sunt cei care ar respecta legea”, a declarat acesta, conform realitatea.net.

Acesta a adaugat ca, in ultimele 10 zile, cei doi, alaturi de USL, au devenit liderii Romaniei care au abuzat cel mai mult de catre putere, avand astfel cele mai multe „incalcari nepermise incalcari constitutionale dintre toate statele UE”.

„Din pacate, in ultimele 10 zile, au reusit sa devina puterea care a facut cele mai nepermise incalcari constitutionale dintre toate statele UE, au reusit sa coboare standardul de credibilitate al Romaniei mult sub ce e permis pentru un stat UE si au reusit sa dea cu piciorul la tot efortul facut de romani in procesul de integrare. In doar cateva zile, niste oameni irsponsabili care au inteles ca singura lor miza e puterea absoluta au reusit sa aduca Romania la nivelul de credibilitate din anii 90, mai precis de la inceputul anilor 90 cand Romania s-a remarcat prin mineriade”, a mai spus Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger