AcasăNewsBasescu: Ponta e un mincinos fara caracter, care nu a facut decat...

Basescu: Ponta e un mincinos fara caracter, care nu a facut decat sa aplice taxe

Presedintele Traian Basescul l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca este un mincinos fara caracter, care n-a facut altceva pentru economie decat sa aplice 35 de taxe, cu scopul de a face bani pentru baronii locali.

De asemenea, seful statului a precizat ca va face tot posibilul ca Ponta sa nu ocupe fotoliul de presedinte. Basescu a subliniat, insa, ca daca partidele de dreapta formeaza o alianta pentru a sustine un candidat unic la alegerile prezidentiale au sanse foarte mari sa dea viitorul presedinte.

„Omul asta n-a facut nimic pentru economie, singurul lucru pe care l-a facut, i-a aplicat 35 de taxe ca sa faca bani pentru baronii locali. Voi face tot ce tine de mine ca omul acesta sa nu ajunga presedintele Romaniei, pentru ca e un om fara caracter, mincinos si un om care crede ca poate mentine popularitatea doar prin imagine si nu prin actiuni eficiente in economie. Imi imaginez ce ar fi facut el in 2010 cand tara era pe punctul de a se prabusi. Sunt convins ca nu si-ar fi asumat alaturi de Guvern masurile de salvare a Romaniei, ar fi mers tot pe demagogie”, a declarat Traian Basescu.

Presedintele a aratat si modul in care trebuie sa reactioneze partidele de dreapta. „Daca vor face o alianta sa isi desemneze un singur candidat, au sanse foarte mari sa dea presedinte. Vad formarea unei aliante a unui bloc de centru dreapta care sa sustina un singur candidat. Ponta e in campanie de la 1 ianuarie”, a mai spus Traian Basescu, citat de b1.ro.

Presedintele este convins ca formarea unei asemenea aliante, pentru a da candidatul unic la prezidentiale, l-ar impiedica pe Victor Ponta sa ajunga in fruntea tarii. „Daca partidele de centru-dreapta si de dreapta se unesc, Ponta nu are nicio sansa sa castige prezidentialele, ceea ce este foarte important pentru ca i-am vazut declaratia ca a fost o mare greseala depolitizarea DNA. E incredibil ce poate sa spuna un prim-ministru pentru a-si mobiliza ciocoii din teritoriu, baronimea asta care este toata cu funia la gat in raport cu justitia”, a mai afirmat Traian Basescu.

author avatar
Alina Costache
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger