AcasăNewsBasescu: Paiata de la Cotroceni a incercat destructurarea structurilor de securitate ...

Basescu: Paiata de la Cotroceni a incercat destructurarea structurilor de securitate

Presedintele suspendat Traian Basescu a afirmat, joi, ca „suntem in fata unei lovituri de stat” si ca „paiata de la Cotroceni”, Crin Antonescu, a incercat destructurarea serviciilor de securitate nationala.

Basescu l-a atacat in termeni duri pe presedintele interimar, crin Antonescu. „Va spun cu toata responsabilitatea unui sef de stat. Acesti oameni sunt o clica de tradatori. (…) Suntem in fata unei lovituri de stat in curs de derulare. Acum paiata de la Cotroceni a incercat inceperea destructurarii structurilor de securitate ale statului roman. Pentru asta va raspunde indiscutabil in fata legii, nu numai el”, a declarat Basescu joi, la plecarea de la sediul sau de campanie.

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, ca a propus in sedinta CSAT din cursul acelei zile eliberarea din functie a directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Marcel Opris. Cum consilierul prezidential Iulian Fota s-a opus, decizia nu a mai fost aplicata.

„Dupa opinia pe care eu mi-am putut-o forma in legatura cu toate legile si regulamentele consultate, aceasta instalare este in afara legii. Nu are acoperire legala. (…) Eu am facut astazi in CSAT propunerea eliberarii din functie, revocarii din functie a domnului Opris. Deciziile CSAT se iau prin consens, deci cu toate voturile, toti membrii CSAT au votat aceasta propunere. Domnul consilier prezidential al domnului Basescu, Iulian Fota, care altfel e in concediu, s-a prezentat la aceasta sedinta si s-a opus. In felul acesta, nu am putut lua inca o decizie. O sa cercetam mai departe problema si o sa vedem totusi ce este de facut”, a afirmat Antonescu, la Antena 3.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger