AcasăNewsBasescu, obligat sa mai inghita o data ”broasca” Ponta

Basescu, obligat sa mai inghita o data ”broasca” Ponta

Sub forma de ”broasca”, ”porc”, ”maimuta” sau ”pisicut”, Victor Ponta tot va ajunge premier, daca USL obtine majoritatea la alegerile din 9 decembrie. Cel putin asa sustine democrat-liberalul Cristian Preda, precizand totodata ca Traian Basescu trebuie sa se fereasca de o noua suspendare.

Cristian Preda il sfatuieste pe Traian Basescu sa evite o noua suspendare si sa-l nominalizeze premier pe Victor Ponta

Desi presedintele a dat de inteles ca nu-l va nominaliza pe Victor Ponta pentru functia de premier, europarlamentarul PDL, Cristian Preda, spune ca Traian Basescu nu prea are de ales.

”Cred ca, dupa alegeri, in functie de scor, presedintele va tine seama, asa cum a anuntat, de interesul national. Acesta impune,intre altele, evitarea unei crize politice de amploare, precum cea din vara.  (…) Daca USL va avea majoritatea, va fi imposibila evitarea numirii lui Ponta. Atunci cand presedintele spune ca nu-l va mandata pe seful PSD, el isi exprima speranta ca USL nu va obtine mai mult de jumatate din mandate”, a declarat Preda, mentionand si ca seful statului nu trebuie sa-si puna mandatul in joc.

”Cred ca nu-i putem cere lui Traian Basescu sa infrunte o noua suspendare. Cine sustine altceva iubeste executiile”, a conchis europarlamentarul PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger