AcasăNewsBasescu o festeleste cu jubileul reginei

Basescu o festeleste cu jubileul reginei

Mostenitorul coroanei britanice, Printul Charles, a fost oaspetele republicanului Traian Basescu

Gafa prezidentiala la intalnirea cu Printul Charles: Traian Basescu a confundat jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a cu nunta de diamant a suveranei Angliei.

Mostenitorul coroanei britanice, Printul Charles, a fost oaspetele republicanului Traian Basescu

”Tin sa va felicit pentru stralucitoarea ceremonie a implinirii varstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip”, a gafat Traian Basescu imediat dupa cuvintele de bun venit.

Deoarece a vorbit in romana, translatorul a incercat sa dreaga busuiocul pentru urechile augustului oaspete, nunta de diamant transformandu-se, in engleza, in jubileu: ”the Diamond Jubilee of Her Majesty Elisabeth the Second”. Chiar daca a simtit ceva, lord din fire, Printul Charles a multumit pentru ”frumoasele cuvinte” si s-a angajat sa i le transmita regalei sale mame, la intoarcerea pe insula natala. Unde va duce si calduroasele multumiri adresate lui personal de aceasta data, de un presedinte incantat de promovarea ”extraordinara” a tarii sale prin intermediul unui ”superb film despre Muntii Carpati”. Dupa Cotroceni, Printul Charles a vizitat si Palatul Victoria, ocazie cu care a aflat ca premierul Victor Ponta, un pasionat al curselor auto, regreta din tot sufletul ca nu a putut participa la parada de masini sport britanice, organizata, ieri, la Bucuresti cu ocazia Jubileului Reginei Elisabeta.

author avatar
Simona Badulescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger