AcasăNewsBasescu o ARDe tare in campanie

Basescu o ARDe tare in campanie

Sub pretextul ca poporul trebuie sa afle chiar de la presedinte ce succese a repurtat Romania la recentul Consiliu European, Traian Basescu a organizat o conferinta de presa in care i-a desfiintat pe liderii USL.

Desi sustine ca nu vrea sa fie implicat in campania electorala, presedintele Traian Basescu nu ezita sa-i faca praf pe uselisti

Victor Ponta – mincinos, Crin Antonescu -iresponsabil. Asa i-a caracterizat presedintele Traian Basescu pe cei doi co-presedinti ai USL. ”Totul are o limita in tratamentul pe care il accept de la mincinosi. Am vazut interviuri in care domnul prim-ministru vorbeste de lectia pe care a invatat-o in aceasta vara si cum isi doreste el coabitarea. Vreau sa il asigur ca au primit (liderii europeni – n.r) si declaratiile de aici. Nu poti sa spui asta pentru ca ai nevoie de aceasta minciuna in presa straina, iar in tara sa il utilizezi pe presedinte si pe afise. Doar Ceausescu a crezut ca poate pacali asa lumea democratica. A venit si al doilea, Ponta”, a declarat Basescu, mentionand ca nu va nominaliza un premier care nu are solutii pentru tara. ”Sa nu-si imagineze cineva ca se pot numi guverne pe povesti. E un avertisment extrem de serios. Deocamdata nu am vazut un buget care sa fie serios. (…) Voi vrea sa stiu ce obiective are viitorul Guvern si cum le realizeaza”, a mai spus seful statului. Si pentru ca tot a ajuns la sensibila problema a numirii premierului, Traian Basescu a simtit nevoia sa-l bage-n seama si pe Crin Antonescu. ”Cine spune <<noi partidul stabilim si daca nu se executa presedintele il suspendam>>>, este cel putin iresponsabil. Inteleg ca domnul Crin Antonescu a dat al 871.000-lea avertisment (in legatura cu suspendarea – n.r.), dupa care a cazut pe spate si a adormit”, a precizat Basescu.

[poll id=”400″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger