AcasăNewsBăsescu o admiră: Dăncilă s-a urcat călare pe PSD. Deja a dat...

Băsescu o admiră: Dăncilă s-a urcat călare pe PSD. Deja a dat de pereți cu Firea

Senatorul PMP a afirmat că Viorica Dăncilă ține PSD „cu mână de fier”. „Era mai mult tărăboi pe vremea lui Dragnea decât pe vremea lui Dăncilă”, care „a pus şaua pe PSD, şi bine a făcut”, ca să a ţină ordinea.

Sursa foto Twitter

Președintele onorific al PMP, T. Băsescu, a spus despre Dăncilă că este „un om de partid care poate fi şi eficient”. „A dat să mişte în front primăriţa noastră, doamna Firea, [și] a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut. Au vrut unii să mute congresul după prezidenţiale. Le-a spus «Alo, eu sunt prim-ministru şi vreau să fiu şi preşedinte al partidului. Se face mâine congresul»”.

Fostul președinte a mai lăudat-o, în cadrul unei emisiuni de duminică seara la România TV, pe „doamna Dăncilă [că] a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, pentru că îi va ţine în ordine şi disciplină. Pe mine mă surprinde că e mai exactă şi îşi atinge mai uşor obiectivele decât Dragnea. La el toată lumea vorbea în jur, bătea câmpii. La doamna Dăncilă le spune doar o dată şi se întâmplă”.

La întâlnirea informală a liderilor din PSD de la Neptun, membri mai vechi şi cu influenţă au dorit să obţină susţinerea premierului Viorica Dăncilă pentru funcţiile de preşedinte executiv şi secretar general în PSD, potrivit unor surse social-democrate. Însă liderul interimar al PSD și în același timp șeful Guvernului i-a susţinut pe cei tineri, pentru a da un mesaj că Partidul Social Democrat a înţeles ceea ce au transmis cetăţenii la alegerile europarlamentare din 26 mai, conform celor declarate de urmașa lui Liviu Dragnea.

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
441 afisari

2 COMENTARII

  1. Piratu ca orice pirat kior și bețiv(îi lipsește bucata neagra de stofa de pe ochi și palaria trident&baticul de pirat!) nu mai poate de grija PSDului|! Marș la dezalcoolizare bă de aicea! Tradătorule de neam și țară!

  2. Basecu dupa ce a furat 7,4 mil de romani a furat si locul Ue Pmp autopropunanu-sa candidat unic.. Deci cand sare nu sare calare ci sare calu apoi se minuneaza ca e muci pe jos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger