AcasăNewsBasescu: Nu mai vreau sa fiu in politica

Basescu: Nu mai vreau sa fiu in politica

Traian Basescu, presedintele supendat al Romaniei, a anuntat ca se va retrage din politica in eventualitatea in care, la referendum, va fi demis din functia pe care o ocupa.

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat, vineri noapte, ca nu va mai candida la functia de presedinte, urmand sa se retraga din viata politica.

Acesta a declarat ca, in cazul in care va fi demis in urma referendumului care va avea loc pe 29 iulie, se va retrage, dorindu-si ca, pana la pensie, sa mai fie pe puntea unei nave.

„Sigur nu voi mai candida vreodata la functia de presedinte al Romaniei! Daca am avut respect pentru mine a fost pentru ca nu am mintit niciodata. Poate am fost gresit informat, dar nu am mintit niciodata. De aceea consider ca pot sa am respect fata de mine. Al doilea motiv este acela ca eu am o meserie. Daca ati observat, niciodata nu am ramas cu brevetul de comandant de nava invalid. Mereu am avut grija ca la 5 ani sa-mi fac cursurile, sa-mi iau atestarile pentru reinnoirea brevetului. Imi doresc ca, inainte de a atinge varsta de pensionare, sa mai fiu pe puntea de comanda a unei nave. Asta ca sa va lamuresc ca nu mai vreau sa fiu in politica”, a declarat acesta, citat de TVR Info.

author avatar
Ionut Zgimbau
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger