AcasăNewsBasescu: Nu comentez declaratiile premierului. Romania are Constitutie

Basescu: Nu comentez declaratiile premierului. Romania are Constitutie

Presedintele Basescu a declarat, marti, la intoarcerea de la Summit-ul NATO de la Chicago, ca nu comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la reprezentarea Romaniei la Consiliul European din 28 iunie. „Romania are Constitutie, presedinte ales, Guvern aprobat de Parlament” si toate aceste institutii trebuie sa respecte Constitutia, a spus seful statului.

Intrebat de jurnalistii prezenti la Aeroportul Otopeni, la declaratia de presa facuta de seful statului la intoarcerea din Statele Unite, cum comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta cu privire la oficialul care ar trebui sa reprezinte Romania la Consiliul European din 28 iunie, presedintele Traian Basescu a spus ca nu comenteaza subiectul.

„Permiteti-mi sa nu comentez declaratiile premierului. Romania are Constitutie, presedinte ales, Guvern aprobat de Parlament. Sunt convins ca aceste institutii, toate la un loc, au de facut un singur lucru – sa respecte Constitutia”, a raspuns presedintele.

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, luni, ca va cere Birourilor permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor organizarea unei sedinte de plen, in care Parlamentul sa decida cine va reprezenta Romania la Consiliul European.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger