AcasăNewsBasescu: Multumesc ungurimii pentru reactia de la referendum

Basescu: Multumesc ungurimii pentru reactia de la referendum

(foto: realitatea.net)

Presedintele suspendat Traian Basescu le-a multumit maghiarilor pentru modul in care au actionat la referendum, adaugand ca acestia au inteles „modul ilegal” in care a fost „decapitata conducerea statului”.

(foto: realitatea.net)

Traian Basescu, seful suspendat al statului, a apreciat, vineri, in cadrul vacantei in Covasna si Harghita, modul in care maghiarii au procedat la referendum, multumindu-le acestora ca au inteles „modul ilegal” in care a fost „decapitata conducerea statului”

„Nu pot sa nu observ reactia ungurimii fata de referendum si n-am decat sa le multumesc. Au inteles foarte bine si modul ilegal cum a fost decapitata conducerea statului si ca nu pot fi atrasi in jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare ca au inteles nevoia de stabilitate a tarii in perioada aceasta”, a spus acesta, citat de realitatea.net.

Presedintele suspendat a tinut sa precizeze ca nu va comenta modul in care au loc anchetele privind referendumul, dorind ca astfel sa nu fie acuzat ca „de la Covasna” conduce activitatile Parchetului.

„Pana acum se spunea ca din garaj conduc activitatile astea, iar acum o sa spuna ca de prin Covasna. Totusi, am cateva zile libere… Am fugit cateva zile din aglomeratia din Bucuresti. Eu ma simt bine in Covasna si Harghita dintotdeauna, nimic nou sub soare. E placut aici „, a spus acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger