AcasăNewsBasescu: Multi speculeaza ca sunt bolnav, alcoolic. Le explic sefilor de stat...

Basescu: Multi speculeaza ca sunt bolnav, alcoolic. Le explic sefilor de stat ca sunt speculatii!

Traian Basescu neaga speculatii

Traian Basescu vrea sa renunte la politica! Intr-un interviu acordat recent, seful statului a declarat ca peste cativa ani nu s-ar mai vedea intr-o functie publica, pentru ca si-ar dori sa fie „liber”. Totodata, Basescu a explicat ca, in timpul mandatului sau, a avut de multe ori de explicat omologilor straini ca nu are nici probleme cu alcoolul, nici cu sanatatea, cum „au speculat multi”.

Traian Basescu neaga speculatii

„Indiscutabil, raspunsul este da: imi doresc sa renunt la politica”, a afirmat Basescu pentru Adevarul. Seful statului a mai declarat ca in perioada cat a fost presedinte s-a vazut nevoit in numeroase randuri sa lamureasca anumite speculatii facute pe seama sanatatii sale, de exemplu. „Multi speculeaza ca sunt bolnav, multi speculeaza ca sunt alcoolic, multi speculeaza ca sunt nu stiu cum. Sunt speculatii„, a explicat, zambind, Basescu.

Urmare a unor astfel de speculatii, vicepresedintele american Joe Biden i-ar fi spus lui Basescu, in timpul recentei vizite in SUA, ca „arata sanatos”. „N-ar fi prima data cand ma intalnesc cu un sef de stat, un omolog, si spre exemplu se arunca o informatie din presa. Am avut nevoia de a explica”, a mai declarat Traian Basescu.

author avatar
National
601 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger