AcasăNewsBasescu mai are incredere doar in familie

Basescu mai are incredere doar in familie

Traian Basescu a recunoscut ca el a trimis-o pe Ioana sa inregistreze “Miscarea Populara” la OSIM.

Traian Basescu a invatat ca in politica exista doar interes, nu si prietenie adevarata

Totul a tinut de o strategie “preventiva”. “Trebuie sa gandesti politic, eu cred ca trebuie pregatita ideea de miscare populara pentru realizarea unei eventuale aliante”, explica Traian Basescu. Daca din punct de vedere politic lucrurile sunt clare, alegerea Ioanei pentru indeplinirea sarcinii inseamna ca Basescu nu mai are de multa vreme incredere in aliatii sai declarati, fie ca sunt membri cu acte-n regula ai PDL sau numai adepti declarati ai democratilor. Ca alegerea a fost una buna o demonstreaza discretia Ioanei Basescu, care a refuzat cu obstinatie orice explicatie referitoare la motivul care a facut-o, netam-nesam, sa inregistreze o marca politica la OSIM.

Ioana Basescu s-a dovedit demna de increderea tatalui ei

Si, daca tot a vorbit despre o viitoare miscare, Basescu a tinut  sa elimine si ridicolul indus de “Alba ca Zapada”: „Acest proiect poate exista, dar nu in sensul a ceva ridicol. Nu o sa gasesti partide imaculate, nu se poate”. Ceea ce confirma si ca politica este murdara prin definitie.

Lazaroiu ramane in cartile lui Basescu

Pus pe clarificari, Traian Basescu a atacat si “misterul” Lazaroiu, ministrul aterizat peste noapte in Guvern si tot asa zburat. Seful statului a negat ca el l-ar fi propus pe Lazaroiu, considerand afirmatiile cu pricina “un joc de presa”. “A venit de la partid. Eu ma asteptam si convenisem cu premierul asupra Sulfinei Barbu. Pe urma, au avut o discutie si mi l-au propus pe domnul Lazaroiu. Am primit propunerea cu surprindere, dar nu am vrut sa le tai elanul”, sustine acum seful statului. “Lazaroiu nu m-a dezamagit, il apreciez foarte mult”, a tinut sa adauge Basescu. Ceea ce demonstreaza si ca Lazaroiu, in opinia presedintelui, a spus bine ce a spus, doar ca si-a ales prost momentul. Trebuie sa mai astepte.

author avatar
Simona Badulescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger