AcasăNewsBasescu: Macar Dan Voiculescu a fost cinstit

Basescu: Macar Dan Voiculescu a fost cinstit

Dan Voiculescu

Traian Basescu i-a atacat pe oamenii politici din USL, acuzandu-i ca isi schimba optiunile politice in functie de interese. Conform presedintelui suspendat doar Dan Voiculescu este „cinstit” deoarece a recunoscut ca „nu il intereseaza altceva decat sa fure”.

Dan Voiculescu

Presedintele Traian Basescu i-a acuzat, marti, pe liderii politici din USL,  declarand despre acestia ca isi schimba preferintele politice in functie de interesele proprii.

„Dragnea are mari probleme cu legea, tata-socru, Hrebenciuc, au fost marii suporteri ai suspendarii. Aici discutam despre responsabilitatea unor oameni politic. Eu i-am dat lui Ponta mandatul asa ca i-am trimis semnalul de coabitare. Oamenii astia nu realizeaza responsabilitatea guvernarii. Ei si-au pus gheara pe justitie, printre ei fiind si Liviu Dragnea, care are probleme cu legea. Dragnea, cand era in PD, a venit la mine si mi-a zis, plangand: <<Tata cand a murit mi-a zis sa vin langa dumneavoastra>>”, a spus acesta in cadrul unei emisiuni a RTV.

Liderul tarii l-a laudat pe Dan Voiculescu, despre care a spus ca, spre deosebire de oamenii politici care isi ascund interese, acesta este „cinstit” deoarece a prezentat explicit pasii pe care doreste sa ii urmeze pentru a-l suspenda pe Traian Basescu.

„Macar Dan Voiculescu a fost cinstit. Spre deosebire de toti astia, macar este un adversar cinstit. A fost singurul care acum doua luni a spus <<asta e graficul de suspendare a presedintelui>>. A dat 60 de zile, s-a produs in 59. Mai mult respect am pentru el, care spune ca asta e interesul meu, decat pentru ceilalti care spun ca sunt pentru interesul national. El are interese personale: bani, influenta, sa-si salveze pielea de la puscarie. El spune ca nu ma intereseaza altceva decat sa fur in continuare de la stat si sa-mi apar pielea in fata justitiei. Mult mai cinstit decat astia care vor sa destabilizeze politic tara. Macar Voiculescu spune ca nu da doi bani pe interesul national”, a explicat presedintele suspendat.

author avatar
Ionut Zgimbau
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger