AcasăNewsBasescu, lui Ponta: "Continuati ce a fost bun. Sa nu inceapa restauratia!"

Basescu, lui Ponta: „Continuati ce a fost bun. Sa nu inceapa restauratia!”

Presedintele Traian Basescu le-a transmis ministrilor Cabinetului Ponta sa continue lucrurile bune incepute de guvernele precedente, avertizand asupra unui posibil proces de restauratie.

Iata principalele declaratii ale lui Traian Basescu:

M-as astepta sa nu se inceapa un proces de restauratie.

M-as astepta la o continuarea a ceea ce s-a facut bun in Romania. Poate ca Legea Sanatatii si Legea reorganizarii administrative pot fi promovate pana la alegeri.

Aveti o misiune grea, in conditiile in care Europa nu este stabilizata economic. Recesiunea a aparut la orizont in cel putin zece state din zona euro

Incep prin a va felicita pentru votul impresionant obtinut astazi. Va apropiati de 322, o cifra care v-a adus noroc data trecuta.

Va spun la ce m-as astepta de la un guvern, fie el si un guvern de opozitie fata de mine. M-as astepta la o continuare a ceea ce s-a facut bun in reformarea statului. Poate ca Legea Sanatatii si Legea reorganizarii administrative pot fi promovate pana la alegeri.

Aveti o misiune grea, in conditiile in care Europa nu este stabilizata economic. Recesiunea a aparut la orizont in cel putin zece state din zona euro.

author avatar
Ciprian Purice
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger