AcasăNewsBasescu: Le cer lui Ponta si Antonescu sa isi asume responsabilitatea pentru...

Basescu: Le cer lui Ponta si Antonescu sa isi asume responsabilitatea pentru deprecierea leului

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, le-a cerut primului ministru si presedintelui interimar sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile pe care le-au desfasurat in ultima perioada, acuzandu-i ca aceastea au produs mult rau tarii.

Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei le-a cerut public, marti, lui Victor Ponta, prim ministru, si Crin Antonescu, presedinte interimar, sa isi asume responsabilitatea „pentru raul pe care l-au facut” prin actiunilor lor, prin care au condus la izolarea tarii si la deprecierea masiva a leului.

„Ii cer presedintelui interimar si premierului sa isi asume responsabilitatea pentru raul pe care l-au facut Romaniei. E datoria lor de oameni politici, asa cum eu am facut in cei 8 ani de mandat- mi-am asumat alaturi de guvern ce am facut pentru Romania, chit ca a fost placut sau neplacut – la fel le cer lor: sa-si asume responsabilitatea pentru ce au facut prin subrezirea institutiilor statului, prin decredibilizarea Romaniei si pentru izolarea Romaniei”, a declarat acesta, citat de realitatea.net.

Liderul Romaniei si-a aratat indoiala ca acestia ar avea curajul necesar pentru a-si asuma public greselile pe care le-au facut, acuzandu-i ca sunt hotarati sa „mearga pana la capat cu minciuna”.

„In momentul de fata, pentru ca ma indoiesc ca au curaj sa spuna da- ne asumam responsabilitatea pentru izolare, as vrea sa faca un lucru elementar: sa-si asume responsabilitatea pentru deprecierea masiva a leului . Ar fi primul semnal ca incep sa se trezeasca. Impresia mea e ca sunt hotarati sa mearga pana la capat cu minciuna, pana cand vor decredibiliza total Romania”, a adaugat Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger