AcasăNewsBasescu isi scuipa-n san de masterat

Basescu isi scuipa-n san de masterat

Ministrul Liviu Pop a vorbit cand trebuia sa taca. Declaratiile demnitarului referitoare la masteratul presedintelui Traian Basescu i-au permis acestuia din urma sa-i mai tavaleasca o tura pe politicieni.

Traian Basescu sustine ca profesional este un om implinit

Desi uselistii se straduiesc sa-l scoata din joc pe presedinte, fostul ministru interimar al Educatiei, Liviu Pop,  a reusit performanta sa-i ridice acestuia mingea la fileu, introducand in scandalul plagiatului un presupus masterat efectuat de Traian Basescu in Norvegia.  Gafa lui Pop a fost speculata imediat de presedinte, care nu a ezitat sa le ceara politicienilor ”care nu au reusit in cariera” sa faca pasul inapoi. ”Am inteles ca un domn ministru spune, nici mai mult, nici mai putin, ca as fi absolvit un masterat si spune ca l-as fi plagiat. Vreau sa va spun foarte clar: niciodata nu am facut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici <<dottore>>. (…) Eu nu am nevoie nici de masterate false, nici de doctorate false ca sa am sentimentul ca profesional sunt un om implinit.”, a declarat seful statului.

Bate saua sa priceapa Ponta

Dupa ce a lamurit problema cu masteratul care era de fapt o bursa de studii, Traian Basescu s-a pus pe desfiintat politicieni fara de cariera. ”Am observat in viata politica romaneasca ca sunt foarte multi politicieni care, nereusind in cariera lor profesionala, au incercat sa-si acopere nereusitele impopotonandu-se cu titluri complicate. (…) Mi se pare ca am ajuns la un moment al adevarului, in care impostura din politica trebuie sa dispara.”, a  mai afirmat presedintele.

Seful statului confunda Croatia cu Craiova

Cariera profesionala de exceptie cu care se lauda nu-l impiedica pe presedintele Basescu sa mai comita cate o gafa in timpul intalnirilor la nivel inalt. Asa se face ca, in timpul conferintei de presa comuna cu omologul croat Ivo Josipovic, seful statului a  facut o confuzie intre Croatia si Craiova. ”Asa cum ati vazut, s-a semnat Memorandumul de Intelegere intre ministerul Justitiei din Romania si ministerul Justitiei din Craiova. .. din Croatia”, s-a corectat, zambind, Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
418 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger