AcasăNewsBasescu isi „secera” adversarii

Basescu isi „secera” adversarii

Sorin Oprescu este un politician bun dar un primar prost, iar Dan Diaconescu e „o caricatura de politician”, sustine Traian Basescu.

Sorin Oprescu nu intelege cum e cu parerea buna pe care zice Traian Basescu ca o are despre el

Traian Basescu a profitat de ultima sa aparitie televizata pentru a-si terfeli adversarii. La loc de „cinste” a figurat Sorin Oprescu, pe care multa lume il considera deja singurul candidat viabil la viitoarele prezidentiale. Opinie neimpartasita si de actualul sef al statului care, desi afirma ca are o „relatie buna” cu Oprescu, il vorbeste doar de rau: nu e un primar bun pentru ca „nu are viziune” si nici nu este un candidat credibil la Presedintie, „face parte din aceeasi galerie cu Crin Antonescu”.

Odata lichidat subiectul Oprescu, seful statului l-a luat in tarbaca pe Dan Diaconescu, razand la propriu de eforturile acestuia de a se impune pe scena politica, in fruntea unui nou partid. “Ala e un soi de caricatura si de partid, si de politician. Ca jurnalist, e treaba lui… Daca el crede ca asa se fac voturi cu <<Veniti, va dau 20.000 sau mobila…>>”.

Antonescu si Ponta, doi politicieni “imaturi”, buni sa joace doar la juniori

Dan Diaconescu spune ca nu-i departe vremea cand Traian Basescu va ajunge la mana lui

Atent cu Opozitia, Traian Basescu nu i-a uitat nici pe cei doi lideri ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta. Pe care de asemenea i-a descris in culori deloc alese. Astfel, conform afirmatiilor prezidentiale, Victor Ponta este un “junior” imatur si mincinos, bun nu sa joace in liga politicienilor seniori, ci sa alerge mingea “in echipa aceea a lui Hagi, Luceafarul Constanta”.

Culmea, Basescu a sustinut ca si depre Ponta are o “parere buna”, dar crede ca acesta are o functie “mult prea sus” in raport cu maturitatea de care da dovada. Dupa ce l-a facut “imatur” si pe Crin Antonescu, Basescu s-a apucat sa-i regrete pe Ion Iliescu, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu si chiar Geoana, despre care a spus ca sunt politicieni seriosi, “cu care poti discuta in mod real chiar daca ai puncte de vedere diferite”.

Diaconescu il pandeste pe Basescu la cotitura alegerilor

„Este ofticos pe mine, ma invidiaza. Spre deosebire de el, care a taiat banii oamenilor, eu incerc sa-i ajut. Cand am sa ajung presedintele Romaniei eu nu am sa-l fac <<ceacar, betiv sau afemeiat>>. Sa-l vad cum o sa mi se adreseze atunci cand va fi obligat sa ma primeasca la Cotroceni cu fanfara si covor rosu”

author avatar
Simona Badulescu
611 afisari

2 COMENTARII

  1. dupa mine un neica nimeni ce sint numi gasesc cuvintele despre acest om e peste margini rar sa mai vazut un om de joasa speta ca acest om numit si presedinte e fara precedent nu imi pot imagina de unde atita ura pe el pt. si impotriva poporului roman, alo dom.pres vezi ca te au votat vreo 5 milioane nu mai mult auzi ba nene. hu hu

  2. basescu a ramas la faza larvara incit devoreaza la betia vesnica dusmni,prieteni……….orice……….pacat ca nu exista o opozitie…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger