AcasăNewsBasescu: "Inainte de Ungureanu, i-am propus lui Ponta sa fie prim-ministru!"

Basescu: „Inainte de Ungureanu, i-am propus lui Ponta sa fie prim-ministru!”

Traian Basescu

Traian Basescu a dezvaluit ca, dupa demisia lui Emil Boc, i-a propus lui Victor Ponta sa fie prim-ministru, dar acesta nu a spus nimic, refuzul venind din partea lui Crin Antonescu si a lui Daniel Constantin.

Traian Basescu

„Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta. Victor Ponta n-a raspuns nimic, a raspuns Crin Antonescu si ala micu, Daniel Constantin. A fost o oferta pe care i-am facut-o la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului pentru ca-i era greu sa o spuna in conditiile in care cerea anticipate. S-ar putea ca Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public si din cauza asta nu a putut sa spuna <<da>>”, a dezvaluit Basescu.

Traian Basescu a facut aceasta declaratie, duminica seara, in emisiunea „La Taifas” moderata de Ion Cristoiu si difuzata de B1TV.

Liderii PDL stiau ca-l propun pe Ponta

„Liderii PDL care trebuiau sa stie au aflat ca-i voi propune lui Victor Ponta functia de prim- ministru. Psihologic erau pregatiti de plecarea de la guvernare cu 24 de ore inainte. Am facut propunerea cu destula diplomatie. Ministrii PDL erau pregatiti pentru varianta in care Victor Ponta ar spune ”da” propunerii mele”, a mai explicat presedintele.

author avatar
Ciprian Purice
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger