AcasăNewsBasescu, in ziua referendumului: "USL da SMS-uri in numele meu prin care...

Basescu, in ziua referendumului: „USL da SMS-uri in numele meu prin care cheama romanii la vot”

Traian Basescu

Presedintele suspendat traian Basescu a postat, duminica, ziua referendumului, doua mesaje pe contul sau de pe o retea de socializare, in care scrie ca „USL da SMS-uri in numele sau prin care cheama romanii la vot”, dar ca el il sfatuieste sa nu mearga la urne.

Traian Basescu

„USL da SMS-uri in numele meu prin care cheama romanii la vot. Indemnul meu pt romani e sa nu iasa la vot, sa nu legitimeze lovitura de stat”, scrie Basescu pe contul sau de Twitter.

La o ora dupa ce pa contul sau de pe reteaua de socializare amintita, Traian Basescu posta acuzele la adresa USL-ului, presedintele suspendat a revenit cu un nou mesaj: „Ponta, Antonescu, va e rusine sa dati acel SMS in numele vostru si din lasitate il dati in numele meu.

Duminica, 29 iulie, cetatenii cu drept de vot sunt chemati la urne pentru a raspunde cu „da” sau „nu” la intrebarea: „Sunteti de acord cu demiterea Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu?”. Pentru a fi validat referendumul, trebuie sa se prezinte la urne cel putin 50% plus unu din numarul alegatorilor, peste 9,1 milioane de cetateni cu drept de vot inscrisi in listele electorale. Sectiile de vot se vor inchide la orele 23.

515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger