AcasăNewsBasescu: Imi doresc cel mai mult ca Guvernul sa-si realizeze promisiunile -...

Basescu: Imi doresc cel mai mult ca Guvernul sa-si realizeze promisiunile – VIDEO

(foto: captura Romania TV)
  1. Tot ce isi doreste presedintele Traian Basescu este ca noul Guvern sa-si duca la bun sfarsit promisiunile facute electoratului.


(foto: captura Romania TV)

In aceste zile, liderul Romaniei este la Predeal unde se bucura de putin timp liber cu ocazia sarbatorilor de iarna. Traian Basescu a dat un interviu jurnalistilor, direct de pe snowmobil.

Chiar daca e in concediu, presedintele a vorbit si despre noul Guvern.

„Din punct de vedere economic, 2013 este un an riscant. Din punct de vedere politic este un an care nu poate sa ne puna probleme deoarece avem un parlament cu o majoritatea uriasa si un guvern cu sustinere populara si parlamentara extraordinar de ridicata ceea e i va permite sa-si indeplineasca toate cele asumate in programul de guvernare. Cred ca va fi un an formidabil pentru Romania daca analizam programul de guvernare”, a spus Traian Basescu, conform Romania TV.

In privinta a ceea ce isi doreste pentru noul an, presedintele a spus: „Eu imi doresc liniste. Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, si la marea majoritate parlamentara. Imi doresc cel mai mult ca guvernul sa realizeze promisiunile si ar fi o satisfactie a mea ca ce nu s-a putut face datorita conjucturii guvernelor din partea dreptei. Sper ca ceea ce ei au promis sa se faca pentru ca romanii sa fie fericiti o data cu indeplinirea a ceea ce au promis”, a explicat presedinte, potrivit sursei citate.

 

author avatar
Andra Nesu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger