AcasăNewsBasescu il ameninta pe Ponta cu tribunalul, premierul asta asteapta

Basescu il ameninta pe Ponta cu tribunalul, premierul asta asteapta

Acuzat ca si-a pregatit Vila Dante pentru el, Traian Basescu anunta ca-l va da in judecata pe Victor Ponta. Acesta afirma ca are martori si de abia asteapta o confruntare in Justitie.

Intre Traian Basescu si Victor Ponta (foto jos) nu mai exista cale de impacare

Noul duel s-a declansat dupa ce Ponta a sustinut ca Basescu a cerut RAAPPS sa renoveze Vila Dante, pentru a se muta el in ea dupa terminarea mandatului de presedinte.

”Ii voi face o plangere penala. Ponta a depasit limita disputei politice, in minciuna. Cand spui ca stii asta de la, trebuie sa fii foarte las”, a ripostat Traian Basescu.

Informat de intentiile adversarului, Victor Ponta  pune la indoiala seriozitatea demersului: ”Mi-as dori ca Traian Basescu sa faca o plangere penala impotriva mea, dar mi-e teama ca nu o va face. Zecile de angajati de la RAAPPS, membri ai SPP, cei care au lucrat acolo, vor veni si vor depune marturie ca presedintele Basescu este cel care, in mod direct, a cerut, a inspectat si a vazut toate lucrarile care s-au facut acolo”.

author avatar
Adelina Ionicel
358 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu va este rusine sa va certati ca doi handicapati. Ne facem tara de rusine in toata Europa !! x-( Abia astept sa imi iau viza si sa ma mut in America si sa scap de toti jegosii astea imputiti de ploticieni din Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger