AcasăNewsBasescu: Ii voi face plangere penala lui Ponta

Basescu: Ii voi face plangere penala lui Ponta

Traian Basescu

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca ii va intenta o plangere penala premierului Victor Ponta, pe care il acuza ca a mintit in legatura cu Vila Dante, despre care se spune ca i-ar reveni sefului statului.

Traian Basescu

Traian Basescu a declarat ca Victor Ponta nu va scapa nepedepsit in privinta declaratiilor prinvind Vila Dante, despre care a anuntat ca va fi preluata de catre presedintele suspendat, anuntand ca va intenta o plangere penala impotriva acestuia.

„Ii voi face o plangere penala. Ponta a depasit limita disputei politice, in minciuna. Cand spui ca stii asta de la, trebuie sa fii foarte las”, a declarat seful statului, citat de realitatea.net.

Acesta a adaugat ca declaratiile premierului sunt false, fiind in aceeasi tenta cu minciua din 2009, cand Traian Basescu a fost acuzat ca ar fi lovit un copil.

„E o minciuna la fel ca cea cu copilul lovit din campania din 2009, un fals. Eu nu am cerut nicio vila pentru ca, mai ales ca aflu despre aceasta vila ca din 2010 s-a inceput lucrul la ea. Abia fusesem ales de cateva luni in 2010, cine isi fixeaza o vila pentru 2014 in 2010 cand nu stii ce guvern va fi. E foarte confortabila resedinta presedintelui Romaniei, nu aveam nimic in program. Dar asta ne arata cat de jos poate cobori Ponta cu miniciuna, pe care deja a confirmat-o in relatiile cu Bruxelles si romanii. Si-a zis el ca da a lovitura de imagine .Va asigur ca Ponta va trebui sa raspunda in fata legii pentru ca ii voi face o plangere penala. Si disputa politica are niste limite, cred ca a depasit-o”, a mai spus presedintele suspendat.

Traian Basescu l-a atacat totodata pe primul ministru, spunand ca acesta este „foarte las” deoarece a prezentat povestea privind Vila Dante prin intermediul unor surse neclare.

„Cand spui „cineva din SPP” (n.r. Ponta a afirmat ca cineva din SPP i-a spus despre faptul ca Basescu si-ar fi ales aceasta vila) trebuie sa fii foarte lasi Poate imi arata o solicitare a mea, vilele astea nu se dau asa, nu am facut o asemenea solicitarem, nici in timpul guvernului Boc, nici in timpul Guvernului Ponta.  Ponta minte si cand spune ca cineva din SPP i-a spus asa ceva”, a conchis seful statului.

author avatar
Ionut Zgimbau
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger