AcasăNewsBasescu: Ii multumesc lui Emil Boc pentru devotamentul in serviciul public

Basescu: Ii multumesc lui Emil Boc pentru devotamentul in serviciul public

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca ii multumeste premierului demisionar Emil Boc pentru devotamentul in serviciul public, mentionand ca acesta, desi nu a fost un premier perfect, lasa tara in crestere economica si pregatita sa faca fata unei noi eventuale crize economice.

„N-as incheia inainte de a-i multumi premierului demisionar Emil Boc pentru profundul devotament pe care l-a avut in serviciul public”, a spus Basescu la incheierea discursului sau. El a mentionat ca Boc nu a fost un premier perfect, dar a spus despre acesta ca si-a dedicat tot efortul pentru iesirea Romaniei din criza.

„Nu spune nimeni ca a fost un premier perfect, dar nimeni nu il poate suspecta ca nu si-a dedicat tot efortul pentru ca Romania sa iasa din criza economica in care a intrat fara voia ei, dar a intrat nepregatita. Astazi, Emil Boc a lasat o Romanie cu crestere economica si a lasat o Romanie pregatita sa faca fata, eventual, unui nou val al crizei economice la nivel european”, a afirmat Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni, ca, in principiu, a fost agreata desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru functia de premier, ca va incepe sa discute cu partidele din coalitie pentru formarea Cabinetului.

„In principiu, a fost agreata desemnarea domnului Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim-ministru desemnat. Ceea ce inseamna ca va incepe un efort de desemnare a Guvernului cu coalitia, chiar in cursul zilei de maine”, a spus presedintele.

author avatar
Ciprian Purice
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger