AcasăNewsBasescu, huiduit la parada de Ziua Nationala- VIDEO

Basescu, huiduit la parada de Ziua Nationala- VIDEO

(foto: rtv.net)

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si seful Senatului, Crin Antonescu, au participat la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei. La sosire, liderul statului a fost intampinat cu huiduieli.

(foto: rtv.net)

Mii de romani au venit la Arcul de Triumf pentru a lua parte la defilarea militarilor organizata la Arcul de Trumf. Potrivit rtv.net, cu putin timp inainte de ora 11.00, zeci de persoane au inceput sa scandeze „Jos Basescu”. La momentul trecerii in revista a garzii de onoare, din multime s-au auzit mai multe strigate „Jos Basescu!” si huiduieli, acoperite partial de muzica de fanfara. Liderul statului nu i-a salutat pe premierul Victor Ponta si pe seful Senatului, Crin Antonescu, care se aflau la mare distanta fata de locul in care se afla presedintele. Si in momentul in care Basescu depunea coroana de flori la Arcul de Triumf, se auzeau mai multe voci spunand „Rusine”.

Imediat dupa incheierea paradei, presedintele a plecat de la Arcul de Triumf in huiduielile unora din participantii la eveniment.

author avatar
Andra Nesu
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger