AcasăNewsBăsescu, gata să bage România în război împotriva Rusiei! Declaraţii HALUCINANTE făcute...

Băsescu, gata să bage România în război împotriva Rusiei! Declaraţii HALUCINANTE făcute de „Petrov”

basescu armata Băsescu, gata să bage România în război împotriva Rusiei! Declaraţii HALUCINANTE făcute de „Petrov”

Traian Băsescu a punctat foarte dur şi sincer cum ar fi reacţionat el, dacă ar mai fi fost preşedinte al României, în cazul războiului pornit de Rusia în Ucraina. Acesta a afirmat că nu s-ar fi temut să-i înarmeze pe ucraineni, în cazul în care ar fi fost încă preşedintele României, în ciuda ameninţărilor Rusiei.

Totodată, fostul locatar de la Cotroceni a dezvăluit și care ar fi planul lui Putin.

Pericolul de a-i avea pe ruşi ca vecini

Băsescu a dezvăluit şi cum ar fi acţionat dacă ar mai fi fost încă preşedintele României.

„Dacă eram preşedintele României, aş fi cerut armatei să transfere armament ucrainenilor. România trebuie să se apere în Ucraina. Dacă Ucraina cade, îi avem vecini pe ruşi.

Prin atacarea unei ţări NATO poate izbucni Al Treilea Război Mondial. Un Putin disperat o poate face. Dacă Putin trece linia roşie şi utilizează armament nuclear nimeni nu ştie unde se poate ajunge. Sperăm că nu o va face”, a spus Băsescu la postul Romania TV.

Ruşii n-ar fi interesaţi de Kiev

Cu privire la tot ceea ce se întâmplă în Ucraina, fostul președinte Traian Băsescu a spus că este convins că Putin nu se va opri deoarece planurile sale sunt de a ajunge cu invazia până la Chilia. Şi oricum liderul de la Kremlin nu mai are nimic de pierdut.

Cred că ruşii vor continua au ca obiectiv să rupă teritorii din Ucraina, iar obiectivul lor major de a se întinde până la Chilia, va fi împiedicat de Mariupol şi de Odesa. În 2014 au trebuit să oprească ofensiva tot la Mariupol.

Ei s-au dus în nord ca să reducă capacitatea Ucrainei de a apăra sudul. Nu-l interesează Kievul.

Vladimir Putin a avut dintotdeauna ca obiectiv refacerea URSS-ului. Eu nu am crezut niciodată că el va invada Ucraina. Era un om rațional, n-am crezut că va deveni ilogic.

Ceva e în neregulă cu capacitatea lui de analiză. Ucraina nu-i nici Osetia, nici Abhazia. Ucraina este a doua după Rusia ca mărime în Europa”, a mai zis Băsescu pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
2.760 afisari

21 COMENTARII

  1. CAUTA-I PE VECHII TAI COLABORATORI, VIKTOR BOUT, SHIMON NAHOR, SI TRECI LA TREABA. DACA ERA DUPA TINE, AVEAM TARA SI MAI PRAF. ORICE AI PARTE PE LUME TOT ESTE PREA PUTIN LA CATE AI FACUT. FIE-TA A INCASAT BANI GREI DE LA LUCKOIL, ADICA DE LA RUSI, SI TU SCUIPAI IN MEDIA DOAR, PESTE GARD LA RUSI. TE RATOIAI LA PUTIN, DAR ACUM LATRI PRECUM CAINELE DE SUB COVILTIR…SA TE AFLI UN TREABA. AI UITAT CAND UMBLAI DUPA VRAJITORII PRIN UCRAINA? SA PUNCTAM CONCRET?! DOMNUL SAMSON SE CREDEA SI SPECIALIST IN RUSOLOGIE…BAI, TATAR, NU STII NIMIC DECAT SA JEFUIESTI! SICRIUL NU ARE BUZUNARE. CREMATORIUL NICI ATAT!

    • Ce minte are Base, dupa capul lui totul e o partida de skandenberg intr-un bar unde se alcoolizeaza peste masura si „hold my beer”, stai sa vezi ce-i fac la ala.

    • Petrov tu sa te pregatesti de puscarie ptr fals in declaratii. Nu exista scuza ca nu ai stiut ca . contrainformatiile militare sunt tot Securitate.

      • Tatal lui petrov, militar de carierea, bun prieten cu Milea, crezi ca cangrena numita Traian Basescu nu stia ?
        Securitatea nu recruta de florile marului, informatorii aveau sarcini precise de indepleinit si raportat, exista registrul memvrilor de partid care au acceptul partidului sa colaboreze cu Securitatea
        Mai exista si Angajamentul semnat de informator – Petrov- unde el, se angajeaza sa mentina secreta colaboorarea care se va desfasura in mod constient, conspirat si organizat, mai poate exista Raportul informativ al ofiterului care il avea in legatura, intalnirile in casele conspirative ale Securitatii.
        Toate notele informative semnate Petroc sau Traian sunt adunate in Mapa Anexa la Dosrul personal al informatorului, respectiv al retelei din care facea parte, chiar daca au fost distruse, cu siguranta exista microfilme, alflate in arhiva SRI, Deci notele olografe pot fi la CNSAS sau microfilmul dosarului personal injachetat exista in arhiva SRI cu siguranta. El nu poate nega ca a fost o javra toata viata luil, ca si-a bagat toti apropiatii la puscarie, moca.

  2. Satan este un omulet fara personalitate , a ajuns el un tonomat cum spunea despre altii , tonomatul celor de la brxls sau uncle sam , sa-si salveze pielea . nu mai este nici o deosebire intre el si rares rujatul sau ceilalti limbrici usr pnl care voteaza impotriva Romaniei in pe

  3. Gura prostalailor, inteligenta voastra nu exista pe linga a astuia . Asa gindesc marii oameni pusi sa comande asemenea treburi, nu ca voi, niste curve !!!

    • E diferenta mare intre „inteligenta” malefica a curvoiului si intelepciunea unui lider adevărat. Tu scormoneste-l adânc in vangă.

    • Ca glontul pene-treaza limba ta cw-rwul lui basescu. Cati ca basescu nu au intelignenta lui Iuda? Toti cu limba obedienta care pene-treaza ca un glont cw-rwl strainilor. Adica tradatorii! Cine mai apara si saraca asta tara Romania?

  4. Vina nu-i a lui Petrov, este a purtatorilor de microfoane, care de cand a pierdut procesul, este purtat pe la toate sperietorile poporului (pardon, televiziuni, asa zise), ca sfintele moaste. Daca n-ar fi bagat in seama, n-ar avea unde-si debita prostiile. Acum toti papitoii si toate pipitele, urlatori in microfoane se tin de curul lui sa vada cand mai scapa o basina. Fasss.

  5. Cine mai are încredere în Băsescu cînd in calitatea lui de om politic a făcut un dezastru pentru tara.Romanii nu vor sa mai audă de părerea lui ,e cazul sa dispară din viața lor

  6. Hai sictir mitomanule ca tu faci in pantaloni in caz de razboi.Iti uram puscarie sa ai timp de pocainta.

  7. i-a spus ceva putin lui basescu al intilnirea nato de la bucuresti. tradatorul e tradator… pina la capat. probabil ca pina la urma se va ineca in lacul rusesc… de vodca.

  8. rusii sunt in tara si controleaza mai multe industrii esentiale iar chiorete prinde muste cu gura

    • Care plm sunt industriile alea esentiale controlate de rusi? Obsesiile tale sunt industrii?

  9. Bai Petrov, adica bai Baselu, baga-i bai pe astia in razboi, unul sa nu scape, dar vezi sa fie toti din astia ca tine, care au furat miliarde pe spatele poporului naiv, voi sa mergeti sa va aparati vilele si furkulitele, bai talharule ordinar de Petrov !! Poti sa o trimit la inaintare si pe aia mica, poate scapam de voi de tot !! Ha ha ha 🙂 Bai Baselu, cand o sa vina salbaticii aia de rusnaci la tine in vizita ne-anuntata prin Bukale si o sa te prinda, ce crezi ca iti vor face ? Ha ha ha 🙂 O sa ajungi afis pe cel mai bun stalp de pe Magheru, bai tradatorule de neam si de colonie esuata semi-bananiera, sa iti pice mancarea in kakat in fiecare zi, bai agariciule !! Si nu uita sa te vaxxinezi odata si tu in cap, bai ipocritule bosketar !! Ha ha ha 🙂

  10. Vinde Nana, plateste datoriile si casa din Mihaileanu apoi vorbeste cu Boc ca iti da Nuti o garsoniera cu tot cu bloc in centru rezidential Cluji.
    Datoriile first.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger