AcasăNewsBasescu, gata pentru o noua rocada Blaga - Boc

Basescu, gata pentru o noua rocada Blaga – Boc

Bagat in somaj tehnic de coabitarea parafata cu Victor Ponta, Traian Basescu se apleaca asupra PDL. Partid care, lipsit de lider, se indreapta in trap vioi spre ”zona marginala a politicii”.

Presedintele e de parere ca Emil Boc are forta necesara pentru revigorarea PDL

Deplasarea in Maramures, la Rohia (unde i-a adus un ultim omagiu duhovnicului sau,  Serafim Man), i-a oferit lui Traian Basescu ocazia de a-l vizita pe Emil Boc la el acasa, mai exact la Primaria Cluj.

Unde, dupa o discutie privata cu fostul premier, Basescu a sustinut ca Boc ar fi ”cel mai potrivit lider al PDL”. Si asta in conditiile in care, pana acum cel putin, candidati la presedintia partidului sunt doar Vasile Blaga si Elena Udrea.

Ca dovada ca i s-a redesteptat interesul pentru PDL (pierdut odata cu alegerea lui Blaga in fruntea partidului), Basescu a anuntat si ca este gata sa participe la congresul din martie: ”De obicei am fost si m-am dus la Conventia PDL si ma duc daca acum ma mai invita cineva, o sa vedem…”. Basescu nu are insa nevoie de vreo invitatie atunci cand este vorba sa critice  starea in care a ajuns PDL. Un partid care, in opinia fostului sau sef, pentru a se bate ca pe vremuri cu PSD-ul, are nevoie disperata de un lider-locomotiva, de un prezidentiabil si de doi-trei politicieni ”care sa fie peste mediocritatea politicului”. ”Este nevoie de un PDL revitalizat, care sa fie alternativa, pentru ca asa cum merge acum ma tem ca se indreapta spre zona marginala a politicului”, a mai proorocit Traian Basescu, de pe scarile primariei pastorite de Emil Boc. Spre deosebire de actuala conducere a PDL, fostul lider si premier a avut parte de un omagiu: ”Cand si el, si eu – ca nu numai el – si mai e cineva, Elena Udrea, eram batuti cu pietre la Bucuresti, el a venit la Cluj, la el acasa, si a castigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar, nu numai pentru el, ci si pentru mine”, a conchis Basescu.

[poll id=”450″]

author avatar
Simona Badulescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger