AcasăNewsBasescu face scoala pentru tinerii politicieni dupa modelul Hagi

Basescu face scoala pentru tinerii politicieni dupa modelul Hagi

Traian Basescu este dezamagit de lipsa de barbatie politica a democrat-liberalilor

La 60 de ani, presedintele Traian Basescu si-a descoperit adevarata vocatie. Seful statului a anuntat ca, odata cu incheierea mandatului, se va face instructor de politicieni.

Traian Basescu este dezamagit de lipsa de barbatie politica a democrat-liberalilor

Scarbit de amatorismul junilor de prin partide, presedintele intentioneaza sa infiinteze o scoala politica, un fel de Academia Basescu, dupa modelul implementat deja de Gheorghe Hagi in fotbal.

Cu a sa scoala de fotbalisti, Gheorghe Hagi l-a inspirat pe Traian Basescu sa purceada la dascalirea tinerilor politicieni

„M-am hotarat ce fac dupa ce nu mai sunt presedinte. Fac o scoala de pentru politicieni, o fundatie, o ceva. (…) O sa fac o fundatie sa le spun la tinerii astia cum se face politica”, a afirmat seful statului, precizand ca  ideea i-a venit dupa ce a urmarit la televizor prestatia unor profesorasi de doi bani. „S-au umplut televiziunile de profesori care vin si o fac pe moderatorii. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar in probleme europene, in probleme de gestionare a tarii, multi dintre ei nu ar lua nici nota doi. Am vazut gangavi, se nu numesc profesori, care timp de o ora nu au terminat o fraza, sa o duca pana la capat, sa intelegi ce vrea sa spuna”, a mai spus Basescu.

Atac la greii partidului

Pana sa apuce sa-i initieze pe tineri in tainele politicii, seful statului le-a scuturat cojocul “batranilor” din PDL, explicandu-le ca adevaratii lideri sunt cei care nu se dau in laturi de la nicio confruntare politica. “Greii PDL au drepturi foarte mari, dar nu au dreptul la batalie politica ca se tulbura. (…) Chiar sunt nadusit pe ei. De ce nu se duc sa candideze la locale? Ce greu esti?”, a afirmat presedintele, sugerandu-le pedelistilor ca singura lor sansa este sa iasa la bataie. “PDL sta ascuns. Nu poti sa spui eu sunt greu al partidului, dar nu pot sa ma duc la televizor. Trimiti oameni fara autoritate. Greii i-ati vazut la televizor in perioada de criza? Ei sunt doar grei. (…)  Greii PDL sunt grei cand se dau functii. Cand au de indepartat pe unul care nu le convine isi aduc aminte ca sunt grei. Cand e vorba de Sorin Oprescu, unul din cei mai buni oameni politici de campanie, ce i-ar fi unui greu al PDL sa-i spuna: cine a facut Pasajul? Basescu. Cine a facut stadionul? Videanu. L-as spulbera!”, a conchis Basescu.

author avatar
eNational
191 afisari

1 COMENTARIU

  1. eu cred k mai degraba si-ar cumpara un vas si sa se duca in LUMEAAA TOATA 😉

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger