AcasăNewsBasescu face opozitie de spaima catuselor

Basescu face opozitie de spaima catuselor

Basescu face opozitie cu „Hai noroc si multa amnistie la Nuti si la familie!”

Latraul partidului cu mar gaunos pe sigla si-a inceput opozitia. Acum e doar un fel de urlet la luna, pentru reglarea timbrului. In scurt timp, insa, se va vedea ca Facatorul de Miscare Populara are un scop clar cu opozitia lui din Parlament: scaparea Nuticai Udrea si a familiei lui de un binemeritat concediu la puscarie.

Basescu face opozitie cu „Hai noroc si multa amnistie la Nuti si la familie!”

Problema nu este de ce nu ar trebui sa ajunga gasca asta la puscarie, ci de ce sa  ajunga acolo. Explicatia ar fi simpla: pentru ca faptele care li se imputa nu se pedepsesc cu vacanta la Monaco, ci cu domiciliu restrictiv la Rahova sau Jilava. Sau la Gaesti, ca-s gardienii mai omenosi.

Miroase rau a puscarie

Ca fratele lui – cine s-ar fi asteptat? – e la ocna de ceva vreme a fost semnalul ca Justitia nu mai are chef sa bata din calcaie la blaturi aranjate. Base a aflat ca se poate: puscaria e deschisa si pentru smecheri, nu numai pentru fraieri. A constatat, siderat, ca procurorii nu mai au mama si tata, de parca ar fi fost facuti de niste matusi ale dracului si expulzate din familie. A ramas cu gura cascata cand a vazut ca judecatorii nu se mai lasa impresionati de numele pacientilor pe care ii trimit la gherla pentru tratamente indelungate. Ca te cheama Elena Udrea sau Mariorica, Mircea Basescu sau Gogu, temnita patriei e la fel de generoasa in a-ti oferi un castron de zeama blegoasa, plus 15 minute de apa calda o data la trei zile. Si, cu un dram de noroc, poate nimeresti intr-o camera cu mai putini sobolani. Nu poti cere mai putine plosnite in pat, pentru ca, fara recensamant, nimeni nu stie cu exactitate cate sunt si cate revin fiecarui parnaias. Exact asta ii provoaca cele mai negre cosmaruri opozantului de forma Basescu. Evident, nu este nevoie sa o si recunoasca, insa el stie ca asa e, ca miroase a puscarie de jur imprejurul lui.

Neamul lui Fat Frumos

Este foarte adevarat ca de initierea unei amnistii se aude de mai multa vreme. Au mai fost tentative si in vechea legislatura. Ce se aude acum este ca se vrea, in special, o amnistie pentru fapte directe sau conexe coruptiei dar, prin care, sa se prevada pedepse si mai mari pentru cei care o iau de la capat. Exact amnistia asta  il preocupa mult pe Basescu, pentru linistea familiei si a Elenei Udrea. Ginerele, una dintre fiice, nepotul si coana Ioana d’Arc a Romaniei simt pe zi ce trece ca li se pregateste un pat in orice puscarie dornica sa-i aiba oaspeti pe termen indelungat. Deci, aici trebuie lucrat in forta, sa iasa legea, ca-i intra neamul si blonda, cu sanse de ofilire rapida, la gherla. Basescu opozitie? La ce? Sa fim seriosi! Totul este o gargara gretoasa, cat sa ia ochii populimii care inca mai vede in el un Fat-Frumos din lacrima. Poate aia a lui Ovidiu, cupaj din cabernet sauvignon si pinot noir!

author avatar
Valentin Boeru
2.345 afisari

6 COMENTARII

  1. Turco-tatarul basanau a fost albit in zeci de dosare penale cu probe clare,se intreaba unii de ce.Foarte simplu,ca sa-si scape pielea lui nu a altora.Recent a inceput sa-si bata joc si de salvatorul sau,sascazul mutalau kwj,intanzandu-i capcane politice in care acesta calca cu aplomb.De ce nu o suporta pe doamna propusa la candidatura de premier,este tot simplu de aflat,este musulmana iar acesata religie interzice consumul de alcool,sa stea linistit nu i se va lua de la gura nici o sticla.

  2. Cred ca Basescu este ultima grija a societati !!Nu se poate compara cu Iliescu Roman,Nastase,Ponta,Dragnea si multi alti.Nu poti face nici o scurta radiografie,aici!Cine a facut legile in Romania??Legi care au permis jaful economic,devalizarea bancilor, a spitalelor,ascolilor,degradarea societati???Cine a „ametit”legile astfel incat toti „flamanzi”toti „doctori”sa conduca sa dispuna de tot ce misca in tara??Doamna de care este vorba este desteapta! Dar este doar o marioneta,marioneta unui ticnit ,marioneta unui ,jefuitor,lihnit dupa putere,avere.Numita doar pentru perioada in care se vor abroga legile potrivnice instalari sale in fruntea Guvernului.Realizarile din Teleorman sunt fapte ce nu pot fi negate!!Doamna este casatorita cu un barbat care isi serveste tara/Siria/Poate cineva sa arate o situatie similara din Istorie??Doamna va putea lua decizii corecte daca nu va avea acces la toate informatiile oferite de instityutiile abilitate? daca nu atunci cine va lua decizile?Interesul ei care va fi Siria ori Romania?V.Boieru,pentru cativa arginti a scris un articol care sa ne abata atentia de la realitate.Este casatorita ,nu cu un roman/aici s a nascut ,aici a crescut/dar,un roman nu este suficient de bun pentru ea.Va deveni Romania,un „pasalac „pentru Siria?Vocabularul expresiile folosite de comentatori dovedeste nivelul lor de cultura ,de cunoastere,se autodefinesc !Boieru ,este doar un vandut,care nu este echidistant ,sincer si profesionist,o lichea media.Trebuie sa traim in libertate,in democratie dar trebuie sa existe limite care sa nu poata fi depasite.Minciuna ,dezinformarea,vocabularul de mahala sa fie pedepsite,sanctionate.

  3. In articol este vorba de Elena Udrea, nu de Sevil Shhaideh. Ati incurcat borcanele rau de tot. Pana sa vedeti diferenta dintre ele, mai bine va luati concediu si studiati gramatica limbii romane. E mai sanatos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger