AcasăDezvaluiriBăsescu face dezvăluiri despre cazul Caracal: „au început să vorbească oamenii”

Băsescu face dezvăluiri despre cazul Caracal: „au început să vorbească oamenii”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat pentru televiziuni că în cazul Caracal au început să apară declarații sub protecția anonimatului și că procurorii se apropie de „miezul rețelei”.

„Sunt convins ca din declaratiile care s-au dat, deja au inceput sa vorbeasca oameni sub protectia anonimatului, iar institutiile in mod deosebit DIICOT intra usor-usor in miezul retelei”, a zis Băsescu. Fostul sef de stat a mai zis ca „centrul retelei lucreaza cu capul si cu glontul, nu unul care racoleaza fete, ala e omul de jos”. „Recunoasterea lui Dinca a fost un act disperat sa opreasca ancheta sa mearga mai departe”, a adăugat Băsescu. „Ce vedem e foarte jos, capul e în altă parte”, a mai zis el.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.160 afisari

1 COMENTARIU

  1. In privirea chiorului se citeste aceiasi dorinta arzatoare de buzunareala. Cand o sa vina dracul sa te ia in pwrsoana, o sa-l intrebi – Ai cumva monezi de 50 de bani sa trec puntea cu luntrea la vamesii vazduhului, ca eu am doar bancnote mari…? Si dracul vadit incurcat o sa-i amane destinul vagabondului politic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger