AcasăNewsBasescu face curatenie in PDL

Basescu face curatenie in PDL

Traian Basescu

Timpul oferit vechii garzi din PDL a expirat, iar cine nu a inteles sa se retraga de buna voie este pus pe faras de DNA si DIICOT.

Basescu considera ca a venit timpul ca PDL sa se schimbe

Mai pe sleau spus, in culisele dambovitene se spune ca Traian Basescu s-a saturat sa astepte ca vechea garda democrata sa faca pasul inapoi si de aici provine tot necazul care s-a abatut asupra alesilor democrati, fie ei locali sau parlamentari. Care, in ultimele doua saptamani, au devenit clientii preferati ai DNA si DIICOT. Unde nu s-a putut ataca direct, anchetele au luat-o pe dupa visin. Asa s-a trezit Mircea Toader cu ”bomba” Boldea explodandu-i in mijlocul Galatiului si Ioan Oltean implicat in ancheta referitoare la apropiatii sai bistriteni, Ioan Andreica si Liviu Rusu. In aceeasi nota, se spune ca telenovela pedelista clujeana nu s-ar termina cu Sorin Apostu si Radu Bica, ci urmeaza ca Daniel Buda, liderul PDL local, sa primeasca si el un rol.

PDL, pregatit ”la cheie” pentru Ungureanu

Considerand suspect atata ghinion abatut dintr-o data asupra unui partid aflat la putere, multe voci pun necazurile abatute asupra pedelistilor pe seama lui Traian Basescu. Despre care de mult se stie ca a tot insistat pe langa veteranii partidului sa faca un pas inapoi si sa lase figuri noi la carma formatiunii. Si cum, in Romania, totul se reduce la scenarii, ”curatarea” in ritm fortat a PDL-ului este citita de multi in cheia congresului de vara despre care a inceput sa se vorbeasca deunazi. Pe scurt, se spune ca scopul final este intronarea lui Razvan Ungureanu ori in fruntea PDL, dar a unui PDL innoit, demn de un asemenea lider, ori a unei noi miscari sau formatiuni create in jurul democratilor. Intamplator sau nu, in timp ce PDL este trecut prin toate apele, Ungureanu se plimba in fiecare duminica prin targ, ba cu pustiul de mana, ba cu ministrul Justitiei (alt independent!) la o cafea. Cum strategia este imbatabila atunci cand se urmareste cresterea rapida a cotei unui politician, este logic sa presupunem ca intr-adevar se pregateste ceva.

[poll id=”226″]

author avatar
Simona Badulescu
957 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger