AcasăNewsBasescu face comparatii: Nici ministrii fostului Guvern nu erau mai buni!

Basescu face comparatii: Nici ministrii fostului Guvern nu erau mai buni!

Prezent, sambata seara, la o intalnire cu romanii din Chicago, presedintele Traian Basescu a afirmat ca nu e deloc multumit de situatia politica actuala. Mai mult, seful statului a spus ca, daca e sa fie sincer, nici ministrii fostului Guvern, condus de Mihai Razvan Ungureanu, nu erau mai buni ca cei ai Executivului Ponta.

Intrebat despre schimbarile Guvernului Ungureanu cu Executivul USL, condus de Victor Ponta, seful statului a raspuns: „As vrea sa clarific un lucru, sa nu credeti cumva ca mie imi place situatia politica actuala. Sa nu va ganditi la asta”.

Cu toate acestea, Basescu a spus ca sunt lucruri si realitati ireversibile in Romania, indiferent de cine vine la putere. „Cred ca sunt si lucruri ireversibile in Romania, ca spre exemplu libertatea pe care a inceput-o sa o simta justitia, pentru ca am protejat-o de orice fel de ingerinta. (…) Sunt lucruri care nu mai pot fi date inapoi. (…) Nu mai poti sa pui institutii in subordinea partidului, un lucru extrem de important. Va fi imposibil sa mai pui azi Parchetele la dispozitia partidelor. Va aduceti aminte de sedintele de la PSD unde domnul Nastase spunea cum sa il ancheteze, sa il aresteze pe Basescu, erau stenogramele acelea… Nu se mai poate azi, Inalta Curte de Casatie nu mai poate fi pusa la dispozitia partidului care guverneaza, iar daca vor incerca, cei care sunt acum pana la alegeri la putere, vor constata ca nu se mai poate. Deci parerea mea este ca, indiferent cine ar veni la putere, lucrurile nu mai pot fi date inapoi”, a declarat presedintele Basescu, potrivit RealitateaTV.

Cand a fost intrebat de ce a fost de acord ca in noul Executiv sa fie ministri care „nu sunt tocmai buni”, seful statului a inceput sa rada. „Nici ailalti nu au fost mult mai buni, trebuie sa fim cinstiti”, a raspuns Basescu.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger