AcasăNewsBasescu e dezamagit: Ponta refuza sa se maturizeze!

Basescu e dezamagit: Ponta refuza sa se maturizeze!

“Presedintele Traian Basescu  este dezamagit. Concluzia este ca domnul Ponta refuza sa se maturizeze”, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Valeriu Turcan, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

“Domnul Ponta a spus ca a fost amenintat. L-ati intrebat daca poate sa produca o proba legata de aceasta amenintare? “, completeaza Turcan precizand ca, liderul PSD face trimitere la o consultare ce a avut loc la Palatul Cotroceni, cand presedintele Basescu l-a intrebat, ironic, de banii de la Rovinari.

Turcan intreaba, la randul sau, cum ar trebui sa se simta presedintele cand Ponta face declaratii de genul “Basescu va avea aceeasi soarta cu Ceausescu” sau “Cand ajungem la guvernare, ne ocupam de dosarul Flota”.”Care e diferenta dintre Victor Ponta si Adrian Nastase care dadea ordine, de al sediul PSD, cui sa I se faca dosare?”, intreaba Turcan.

In opinia purtatorului de cuvant al presedintiei, o ironie nu poate fi considerate o amenintare. “Regret ca ponta incearca sa castige capital politic printr-un demers propagandistic invatat de la Adrian Nastase”, a adaugat acesta.

Citeste si:

Ponta a depus plangere penala pentru amenintare si santaj impotriva presedintelui Basescu si a lui Blejnar

106 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa este mai oaie turcana, parson berbecule, Ponta are moaca de adolescent intarziat, dar stapanul tau de la palatul ciresica de ce refuza sa mearga la tratament=dezalcoolizare, se vede pe tenul acestui alcoolic indracit cat de mult consuma zilnic.Pacat de boanchis, din ce in ce mai mult calca pe urmele alcoolicului ciresar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger