AcasăNewsBasescu, dupa publicarea protocolului: "Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu..."

Basescu, dupa publicarea protocolului: „Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu…”

Statul de drept a fost creat de mine, da‘ i l-am lasat lui Iohannis sa aiba grija de el

Fostul presedinte Basescu si-a spus un prim punct de vedere cu privire la protocolul facut public vineri, pe site-ul SRI-ului, si anume cel dintre Serviciul Roman de Informatii (SRI) si Parchetul General, document datand din 2009 si aprobat de cei doi sefi de institutii de la acea vreme, George Maior si, respectiv, Laura Codruta Kovesi.

„Vai ce chin, ce dor, ce jale! S-a publicat protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si SRI. Din cele 18 pagini ale protocolului, 2 sunt dedicate nominalizarii legilor, ordonantelor de urgenta, hotararilor de guvern si hotararilor CSAT care constituie izvorul continutului protocolului”, isi incepe Traian Basescu mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

„Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu, sunt invocate 5 hotarari CSAT, din care 4 se refera la antiterorism si contraterorism, activitati aflate in sarcina DIICOT si a Parchetului General. Doar hotararea CSAT nr. 17/2005 se refera la combaterea coruptiei,a fraudei si a spalarii banilor. In acesta hotarare, institutiile implicate sunt : Ministerul Finantelor Publice , Ministerul Public, Parchetul National Anticoruptie si Ministerul Justitiei. Nici vorba de implicarea SRI prin decizia CSAT”, mai noteaza, intre altele, Basescu in mesajul sau.

author avatar
Andrei Coman
553 afisari

1 COMENTARIU

  1. O fi injurat copilul,o fi zis ceva de ma-sa,altfel nu se explica dosul de palma ce nu este adevarat,am avut noi vedenii.Asa si cu protocoalele statului cu cap patrat,nu trebuie sa șe citim ca ne spune troscangiul ce scrie in ele,sau chiar daca le citim ne explica el ce trebuie sa intelegem,du-te ba la (M)UE bai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger