AcasăNewsBăsescu, Dumnezeul ipocriziei

Băsescu, Dumnezeul ipocriziei

În urmă cu câțiva ani, același om, dar în altă poziție, gândea cu totul altfel. Atunci puterea îi luase mințile

Dacă nu l-am cunoaște, mai că i-am sorbi vorbele și, cuprinși de evlavie, ne-am închina după fiecare perorație a sa. Atât de bine le zice acum Traian Băsescu de rămâi prost și te întrebi ce a fumat ăsta zece ani, cât a condus România ca un despot turbat. Din fotoliul confortabil de europarlamentar intangibil, fostul președinte pozează azi în înțeleptul politicii dâmbovițene, îi place să se creadă un guru de mahala cu ținută și parfum. În cel mai fericit caz, este doar Dumnezeul ipocriziei. Stăpânește oratoria și știe să o folosească, dar de ce acum, la pensie, când rolul său e pur decorativ?

În urmă cu câțiva ani același om dar în altă poziție gândea cu totul altfel Atunci puterea îi luase mințile

Măcar teoretic și tot nu-l privesc, însă luptele interne din PSD nu-i dau pace marinarului. Că îl trage ața spre origini sau doar îi place să înoate ca musca prin castronul cu lapte, că urmărește să-și facă imagine, deși fosilele politice nu mai stârnesc interes prin Europa, habar n-am și puțin îmi pasă. Băsescu face parte din categoria liderilor care dau mai bine din gură după ce s-au pensionat. Dacă-i asculți în prezent pe el și Adrian Năstase (ce asociere nefericită pentru fostul premier!) riști să cazi în păcatul proslăvirii, le sorbi cuvintele și tot însetat ești. Vrei mai mult și mai mult, crezi în viziunea lor despre România, le dai dreptate când atacă actuala clasă politică și strigi „da, așa-i, ‘tu-le mama lor de hoți!”. Apoi, trezit ca dintr-un vis frumos, singur îți dai palme când realizezi că, de fapt, oamenii ăștia au împins țara spre prăpastia de azi. Au avut puterea și nu le-a păsat de viitorul României, s-au folosit de ea pentru satisfacerea unor vanități mărunte.

Traian Băsescu știe ce-i lipsește PSD-ului pentru a câștiga prezidențialele. Știe ce trebuie schimbat pentru ca țara să prospere, are soluția la lipsa autostrăzilor și cunoaște cum poate fi împiedicat exodul tinerilor. Dar cât a fost el tartor, pe meleagurile astea nu s-a construit nicio autostradă, pe români îi invita să plece în străinătate dacă aici nu le mai place, iar copiilor le zicea să mai lase învățatul și olimpiadele, că țara nu are nevoie de „creiere luminate”. Dumnezeul ipocriziei fără frontiere.

„(…) La ora asta, în locul lui Dăncilă, aş fi vorbit de câştigarea alegerilor. Ei se declasifică singuri. Se aşează acolo, să vedem dacă intrăm în turul doi. Cu asemenea mentalitate şi sentiment de nesiguranţă transmis deja în electorat… Problema PSD-ului este că nu are lider (…) Riscul este mare pentru Iohannis dacă intră Barna în turul 2. Dar nu mi-aş dori să am un preşedinte care, după ce vede o decizie a Curţii Constituţionale, cu 8-0 la vot, spune despre judecătorii CCR că sunt vârful de lance al mafiei. Nu se poate aşa ceva. Arată un om politic iresponsabil”. Poftim?! Despre responsabilitate politică ne vorbește tocmai Traian Băsescu, președintele lui „în 5 minute demisionez dacă Parlamentul va vota suspendarea mea”?

Traian Petrov Băsescu, rămâi figurant de Bruxelles și nu ne obliga să păcătuim! Ți-ai câștigat această sinecură slujind bine alte interese, oprește-te!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.016 afisari

6 COMENTARII

  1. basecu s-a „invartit ” de imunitate parlamentara pentru cativa ani , nici banutii nu sunt de neglijat, ne-a prostit ca presedinte si uite ca a reusit sa-i mai prosteasca pe unii si acum. in rest numai succesuri .!Q! Bravo ticalosule , i-ai „dus ” si de data asta .

  2. După ce am citit articolul , m-am decis…nu-l mai urmăresc pe Băsescu …am să-i urmăresc pe : Ciuvică, Codrin Ştefănescu , Rădulescu (mitralieră) Şerban Nicolae , Dăncilă , Olguța Vasilescu Mircea Badea, Florin Iordache, Gîdea, Nicolicea….deci, în concluzie eşti un IDIOT irecuperabil şi neapărat trebuie să mergi la dr. Bacalbaşa, să încerce o …*resuscitare*!?! Eşti bolnav de nişte resentimente…diabolice! Băsescu este cel mai expermentat politician din Europa , la ora actuală ! Are o expertiză, devastatoare, pentru orice politician !!! Retrag expresia „IDIOT”şi o înlocuiesc , cu expresia *clasică * PROSTOVAN !!!

    • Sa inteleg ca daca ai colaborat ci securitatea apoi ai uitat ca ai turnat, ai o expertiza de cel mai experimentat politician UE?Cu ce pret?

  3. Vai draga Anonymous,esti excrecabil cu base al lau,probabil ca te gazat,,base”ca altfel ai gandi mai limpede.Base al tau a fost si este unul dintre cele mai josnice specimene umane,o jigodie si o lichea.Pupa-til ..undeva!

  4. Vai draga Anonymous,esti excrecabil cu base al lau,probabil ca te-a gazat,,base”ca altfel ai gandi mai limpede.Base al tau a fost si este unul dintre cele mai josnice specimene umane,o jigodie si o lichea.Pupa-til ..undeva!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger