AcasăNewsBasescu, despre schimbarea directorului STS: Aveau nevoie sa mai adauge 2-3 milioane...

Basescu, despre schimbarea directorului STS: Aveau nevoie sa mai adauge 2-3 milioane de voturi in transmisie

Presedintele suspendat considera ca miza schimbarii directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Marcel Opris, ar fi fost fraudarea referendumului din 29 iulie, datele catre Biroul Electoral Central, la alegeri, transmitandu-se prin acest serviciu.

In opinia presedintelui suspendat, masura inlocuirii din functie a lui Opris ar fi avut drept scop aservirea STS pentru o posibila fraudare a referendumului. „E doar o linie operativa, care nu poate fi interceptata, instalata pentru a garanta siguranta presedintelui (…) Aveau nevoie probabil ca sa mai adauge 2-3 milioane de voturi in transmisie, ca alta explicatie nu am, de asta voiau sa il schimbe pe directorul STS”, a spus Traian Basescu, vineri seara, la DIGI24.

In urma cererii presedintelui interimar, linia speciala de la sediul de campanie al lui Traian Basescu a fost taiata in cursul zilei de joi.”Am adresat o solitare scrisa domnuluilui Opriș in care i-am cerut sa ia neintarziat masurile pentru a se intra in deplina legalitate – intreruperea acestor servicii speciale, intr-un spatiu privat, pentru o persoana privata”, a declarat Crin Antonescu.

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger