AcasăNewsBasescu, despre revizuirea granitelor: Sa raspunda Antonescu

Basescu, despre revizuirea granitelor: Sa raspunda Antonescu

(foto: realitatea.net)

Presedintele suspendat Traian Basescu i-a cedat lui Crin Antonescu posibilitatea de a comenta declaratia referitoare la revizuirea granitelor Ungariei, transmitandu-i acestuia sa raspunda el caci „el nu e ales, el e accidental acolo”.

(foto: realitatea.net)

Traian Basescu, seful suspendat al Romaniei, a declarat, sambata, referitor la cerinta PSD de a comenta declaratia unui deputat maghiar ca Ungaria ar putea cere revizuirea granitelor, ca el nu va reactiona, urmand sa il lase pe Antonescu sa vorbeasca deoarece acesta „nu e ales, e accidental acolo”.

„A fost un politician lipsit de decenta care spunea «Vreau sa vad cum reactioneaza presedintele suspendat Traian Basescu». N-o sa reactionez. Daca un presedinte ales, fie el si suspendat, se apuca se reactioneze la orice tiriplici, din orice partid, ar insemna sa stea cu declaratii de dimineata pana seara. Or, deocamdata, cred ca poate sa raspunda presedintele interimar, ca el nu e ales, el e accidental acolo”, a afirmat Traian Basescu, citat de realitatea.net.

Afirmatia presedintelui suspendat soseste dupa ce liderul euparlamentarilor PSD, Catalin Ivan, i-a cerut, joi, sa ia o pozitie „transanta” fata de deputatul maghiar Fidesz Zoltan Koszegi, care a declarat ca, “daca Fidesz se intareste si daca Ungaria devine mai puternica din punct de vedere economic dar si din alte puncte de vedere, chestiunea revizuirii granitelor ar putea fi ridicata oficial in decurs de opt ani”.

author avatar
Ionut Zgimbau
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger