AcasăNewsBasescu, despre referendum: Daca pierd, imi iau bocceluta si plec de la...

Basescu, despre referendum: Daca pierd, imi iau bocceluta si plec de la Cotroceni

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat marti seara, ca in cazul in care pierde referendumul, „isi ia bocceluta si pleaca de la Cotroceni”.

In cazul in care va pierde referendumul din 29 iulie, Traian Basescu a declarat ca pleaca de la Cotroceni. „Scenariul posibil este ca eu sa pierd referendumul, sa imi iau bocceluta si sa plec acasa. Pentru Romania urmeaza trei luni de campanie prezidentiala. Suporta tara asta asa ceva? Cand obiectivul major era stabilitate, dar ai creat instabilitate, mai suporta tara asta trei luni de instabilitate politica?”, a sustinut Basescu, la Romania TV.

Tototdata, presedintele suspendat a dat de inteles ca acasa la familia Basescu nu se discuta politica, dar ca a vorbit cu sotia sa unde se vor muta, in cazul in care va fi demis. „Avem apartamentul din Mihaileanu. Celebrul apartament din Mihaileanu”, a spus Traian Basescu.

„Niciodata n-am dus acasa tensiunea de la serviciu. Nici cand veneam de pe mare, nici acum. La mine in casa nu o sa auziti discutie politica. Dimineata ne trezim, suntem cu cafeaua in fata. Eu intr-o parte, sotia de cealalta parte a mesei, vorbim. Ce face o fata, ce face alta. Pentru ca noaptea cand ajung acasa nu mai avem timp sa vorbim”, a mai declarat presedintele suspendat.

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger