AcasăNewsBasescu, despre Ponta: Totul are o limita in tratamentul pe care-l accept...

Basescu, despre Ponta: Totul are o limita in tratamentul pe care-l accept de la mincinosi!

Presedintele Traian Basescu a lansat atac dupa atac la adresa clasei politice, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

Deranjat de atacurile din partea USL-ului si ale premierului Victor Ponta, presedintele Traian Basescu a iesit la rampa si a declarat luni seara ca e satul de tratamentul pe care il primeste din partea mincinosilor.

„Tin sa remarc, totul are o limita in tratamentul pe care-l accept de la mincinosi. […] Nu poti, pentru presa externa, pentru a-ti face imagine, sa spui ca ai inteles lectia verii,  sa spui „coabitez, stiu ce am de facut cu presedintele Basescu” pentru ca ai nevoie de aceasta minciuna, iar in tara sa-l utilizezi pe Basescu si pe afise, si in declaratii si in minciuni cu privire la ce s-a intamplat la Consiliul European. In aceasta epoca nu poti sa spui una in tara si alta in strainatate. Doar Ceausescu a crezut ca poate pacali asa lumea democratica. A venit si al doilea, Ponta. Ii invit pe Ponta sa fie cinstit in relatia cu presedintele si cu lumea internationala”, a spus liderul statului.

Presedintele a facut si un apel in mod deosebit la liderii USL, pentru a inceta atacurile la institutiile statului, avand in vedere cele intamplate in ultimele zile, la adresa CSM şi ANI: „Nu spun ca sunt perfecte, dar sunt institutii care au misiunea lor. Cand e vorba de CSM, discutam despre atacuri la adresa altei puteri in stat. Cred ca premierul aprecia mai degraba prestatia celor doi procurori decat sa acuze CSM-ul ca a organizat un spectacol. Nu, CSM a fost mai transparent decat Ministerul Justitiei şi a vrut ca oricine a fost interesat sa vada din discutii calitatea candidatilor la functia de procuror general al Romaniei şi la cea de procuror-şef DNA. Nu vad de ce trebuie sa ataci o institutie care a fost transparenta”, a mai adaugat Basescu.

author avatar
Andra Nesu
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger