AcasăNewsBasescu despre criza: Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, la Germania,...

Basescu despre criza: Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, la Germania, la Italia

Traian Basescu

„Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, si la Germania, Italia, Franta, Spania”, a declarat Traian Basescu despre o eventuala revenire a crizei.

Traian Basescu

„Pot sa fac un post-scriptum? Tot in zona foarte serioasa, ca poate asteptati de la mine si o idee, un punct de vedere cu privire la evolutiile care sunt. Vedem toti ca multe din tarile care pareau ca-si reiau cresterea au inceput sa dea inapoi din punctul de vedere al cresterii, al somajului. De aceea, guvernarea noastra in continuare se va desfasura sub egida prudentei. Stim ce avem de facut in situatia in care se deterioreaza mediul economic in Europa. Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, si la Germania, Italia, Franta, Spania, care ne sunt pietele pe care noi exportam, sa-si mentina un nivel de crestere acceptabil pentru ca influenta pe Romania sa fie cat mai mica”, a spus Basescu, la scoala de vara a UNPR.
Traian Basescu a adaugat ca, in caz contrar, guvernarea va trebui sa fie pregatita ca in 2012 sa nu faca „parada electorala cu bani publici”.

135 afisari

1 COMENTARIU

  1. Drobu de sare tatae,sa nu cada in capul copilului,cam asa ta jelesti.Cea mai buna idee pentru a salva tara de la dezastru si pensionarii de la infometare este sa va dati demisia.Sau sa -i rugam pe polonezi fff mult,sa ne imprumute pe presedintele si pe primul lor ministru pentru un an de zile,pentru ca la ei criza nu exista.Si sa duca Base acolo sa le faca lor ce ne-au facut si noua HA ha,cred ca jumatate din populatia Poloniei va emigra.Pacatu-l ce-l mai mare e sa te crezi ma-i destept decat pari si ma-i competent decat poti.Romania sufera din cauza coruptiei,incompetentei si de aroganta fudula de tip paranoic a puterii vremelnice aflate din intamplare astazi in prim plan.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger