AcasăNewsBasescu, despre amanarea deciziei CCR: Stiam ca-i joi. Nu ma ingrijoreaza

Basescu, despre amanarea deciziei CCR: Stiam ca-i joi. Nu ma ingrijoreaza

Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca stia ca decizia Curtii Constitutionale va fi luata joi si a dat de inteles ca amanarea nu il ingrijoreaza. Totodata, presedintele suspendat a explicat motivul pentru care CCR a cerut documente suplimentare la dosare.

La plecarea de la sediul de campanie, miercuri, in jurul orei 21.30, Basescu le-a spus jurnalistilor care l-au intrebat in fata imobilului respectiv ca stia ca decizia CCR nu va fi luata miercuri, ci ziua urmatoare. „Eu stiam ca-i joi decizia”, a afirmat Basescu.

Intrebat de ce crede ca CCR a mai cerut documente de la Ministerul Administratiei si Internelor şi de la Institutul National de Statistica, Basescu a raspuns ca magistratii Curtii trebuie sa aiba in dosarul deciziei lor „documente originale, pentru dosarul Curtii, nu documente trimise la BEC”.

Cat despre o eventuala ingrijorare din partea sa, in fata amanarii deciziei CCR de miercuri pe joi, Basescu a raspuns: „Nu ma ingrijoreaza nimic pe mine”. Apoi presedintele suspendat a salutat jurnalistii si a plecat la volanul autoturismului Logan.

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger