AcasăNewsBăsescu deconspirat. Îl trage după el și pe Ponta

Băsescu deconspirat. Îl trage după el și pe Ponta

Scena politică s-a cutremurat după deconspirarea lui Traian Băsescu ca fiind colaborator al Securității. Deși nu era o surpriză pentru nimeni, chiar dacă ani de-a rândul, Băsescu a negat colaborarea, iar CNSAS a tot dat decizii de necolaborare, căderea fostului șef al statului îi pune pe gânduri pe mulți oameni politici care pozează acum în apărători ai patriei și ai justiției drepte.

Și ne duce gândul la Victor Ponta. Cel care ar putea foarte repede să îi urmeze lui Băsescu. Și asta pentru că, potrivit unor surse, Traian Băsescu pregătește niște dezvăluiri cu privire la alți politicieni racolați de servicii.

De altfel, sunt binecunoscute declarațiile fostului șef al statului cu privire la conlucrarea lui Ponta cu serviciile. Și ne aducem aici aminte de afirmația lui Traian Băsescu care a declarat că știe sigur că actualul șef al Pro România a fost racolat de servicii și că știe asta chiar de la cel care l-a adus pe Ponta în rândul acoperiților. Și a promis atunci și dovezi în acest sens. Se întâmpla în 2014, înainte de alegerile prezidențiale, însă dovezile nu au mai apărut.

Ar putea însă să apară acum. Pentru că Băsescu trebuie cumva să abată atenția de la colaborarea sa cu Securitatea și să aducă în lumină alte nume grele de politicieni implicați în aceste ițe negre.

Și totuși de ce a apărut dosarul lui Băsescu exact acum înainte de europarlamentare? O ipoteză ar fi cea conform căreia, Iohannis, uitându-se pe sondajele dezastruoase pentru PNL, încearcă, prin SRI, să îl scoată pe Băsescu din joc, în speranța că voturile care se duc spre PMP vor ajunge la liberali. Iar o eventuală deconspirare a lui Victor Ponta ar fi un bonus.

 

author avatar
Andrei Coman
1.292 afisari

4 COMENTARII

  1. 2 nenorociti. Unu, care pupa in cur securitatea. Altu, care il pupa in cur auzi domne taman pe cel ce pupa in cur securitatea.

  2. Daca aia care l-au deconspirat (!) pe Basescu, sunt din aceeasi tabara cu aia care au dat actele despre tortionareala lui Lazar, nu-l vad bine deloc pe iohanis…Despre Ponta…nu mai e nimic de dezvaluit, in clipa in care si l-a tras consilier pe fostul sef SIE, generalul Predoiu, a recunoscut tot…problema la Ponta e doar nesimtirea si tupeul, la fel ca si la Iohanis si Basescu, ce sa vezi! O fi noul profil de lider european, de unica folosinta, imediat ce nu ne mai e util, tragem apa dupa el. Nu conteaza ca idiotii de alegatori se sfasie intre ei cu lozincile pe care le-am livrat pe post de pancarde electorale…Nu stiu care a fost idiotul cu oportunitatea dezvaluirii turnatorului Basescu, dar, pot sa cred ca nici PNL-ul n-a fost strain, doar ca astia uita ca au fost camarazi de arme cu matrozul si asta stie despre ei si culoarea spilhonzenului de la cresa, ca asa lucreaza securistii…Avem la orizont o campanie electorala ca o lupta intre tabere securiste, asta ca sa nu ne treaca prin devla ca am merita si noi un program, niste principii, un calendar de realizari de la candidatii la europarlamentare…Linia a fost trasata – e o lupta intre mahalagiii de partid de la USR, adaugati tzatzelor de la PNL impotriva purtatorilor de cuvant ai baligilor pesediste…Acum, nu ca as avea prea multe cunostinte agricole, dar, in unle conditii baligile pot fi benefice pentru tzara, plus ca nu fac rau nimanui atata timp cat doar stau si put…Aferim!

  3. E genul de capitan nu ca pe Titanic gata de jertfa, ci ca pe Costa cand a intrat in nisip si s-a scufundat căpitanul Schetino dadea la buci lui Domnica o fetiscana basarabeana dornica de aventuri si sex. Apoi cand a venit paza de coasta italiana striga – Schetino, Schetino unde esti Schetino? Unde te ascunzi Schetino? Tu esti pe mal deja Schetino in loc sa ajuti la debarcare Schetino de ce fugi Schetino cine vrei sa-ti salveze echipajul, vaporul, Schetino de ce fugi Schetino de vas in loc sa-l indrepti tu deja ai fugit, unde te duci Schetino striga prin portavoce seful pazi, vrei sa mergi acasa,gata, asai Schetino?Vrei concediu de odihna Schetino? – in sens ca e italian… Asa si Ciclopul. Cand simte ca e epava calca primul pe capete…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger