AcasăNewsBasescu: Daca Antonescu nu ar dormi dimineata, ar putea cunoaste abordarile liderilor...

Basescu: Daca Antonescu nu ar dormi dimineata, ar putea cunoaste abordarile liderilor UE

Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, l-a atact dur pe Crin Antonescu, presedintele interimar, acuzandu-l ca nu cunoaste situatia din Uniunea Europeana.

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, l-a atacat dur, luni, pe Crin Antonescu, acuzandu-l pe acesta ca nu cunoaste pozitiile liderilor Uniunii Europene, deoarece, in loc sa citeasca sinteza abordarile acestora, el doarme.

„Daca Antonescu ar citi si nu ar dormi, la prima oara ar putea sa stie toate pozitiile liderilor din UE. Aceste doua persoane primesc sinteza abordarilor in fiecare dimineata. De ce nu o citesc, nu stiu. Daca ei o primesc, si celelalte si Comisia au aceleasi informatii in fiecare dimineata. Ei par infantili, cred ca pot vorbi una in Romania si alta in statele europene”, a declarat Traian Basescu, citat de B1 TV.

Totodata, acesta l-a acuzat si pe Victor Ponta, declarand despre premierul Romaniei ca, impreuna cu Crin Antonescu, au distrus perstigiul tarii, care a intrat intr-un proces de izolare.

„Romania a intrat intr-un proces de izolare pe care nu l-a mai avut de la mineriada din 13- 15 iunie. Veselia, poate iresponsabila a promovarii binefacerilor guvernului Ponta si presedintelui interimar nu face decat sa-i incurajeze sa continue in distrugerea prestigiului Romaniei si in afectarea interesului fiecarui cetatean”, a mai spus presedintele suspendat.

author avatar
Ionut Zgimbau
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger